|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Tak, tak, to prawda. Na Foldzie jest miejsce, gdzie można spotkać w potężnych ilościach orki, spearmany i warriory. Było to moje ulubione miejsce polowań. Do dziś.
![]() Dlaczego? - BO SPOTKAŁEM TAM ORC BERSERKERA!!! Argh. Ledwo uciekłem. I od kiedy wiem, że można tam spotkać berserkera, już boję się tam schodzić. ![]() ![]()
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Możesz mi zrobic screena z mapką gdzie to jest ??
Strzałeczkami zazaczsz gdzier to było ... ja tez tam chodziłem na zwykle spirmeny i warriory ... ale jeszcze jedno spotkałem tam szlamy !! >>>Prosze wyślij mi na e-maila albo przez gg tą mapke< [email protected] odpisz ... nawet gdy nie bedziesz mial mapki |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam pytanko gdzie na foldzie sa te orki bo ich jeszcze tam nie widzialem
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() chyba go ktos zlurował bo to jest niemozliwe , ja tam chodz juz od dawna i nigdy nie bylo zerka ... mi sie zdaje ze on jest gdzie na końcu ukryty .. tzn na lewo ja sie pojdzie so są warriory , spirmeny , i zwykle i 1 poison - dalej są szalamy jak sie przezkoczy na skos namień a na prawo dalej nie zwiedziłem :/ chyba on sie tam ukrywa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja was przepraszam ,ale Folde to wy chyba mało znacie,na Foldzie jest mnostwo zejsc itd
Jak sie postarasz to nawet fire elementala znajdziesz(kumpel tak padl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Aha a na prawo byłem jest tam jeszcze jedno "pomieszczenie" z okrami (spearmany, warriory) a potem to roty i bugi głównie. Nie doszedłem jednak do końca więc coś tam może się kryć ![]() ![]() Co do fire elementala to już dawno o tym wiedziałem (czyt. już dawno tam spłonąłem ![]() PS Jak dobrze poszukasz w tamtych "grotach" z orkami to znajdziesz nawet miejsce gdzie są 4 slime'y (tylko dla hardkowoców ![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 10 2003
![]() |
![]() Cytuj:
jak bylem kiedys sorckiem na foldzie (wtedy 9 level bodajze) ide sobie a tam mnie f elementar z ognia nawala Jak ktos zejdzie w takie miejsce gdzie dookola jest lawa i sadzi ze nieporadzi sobie z f elementarem radze nie isc dalej!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Hmm... dziwne... z lurowaniem to nie bardzo bo ja zwiedziłem dokładnie podziemia Foldy i nie spotkałem zerka (!). Może to był summon... ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Buuuuu
|
![]() re: Ice
Popieram, zwiedzilem caly poziom z orkami i nie spotkalem tam berzerkera. Nasuwaja sie 2 odpowiedzi: 1. Jak to Ice sugeruje byl to summon 2. Ktos go wyciagnal z poziomu z fire elementalem (tego poziomu nie zwiedzilem, i to mozliwe ze cos takiego tam jest).
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
![]() |
![]() eżeli chodzi o tego fire elementala to dobrze ze mialem wtedy z 15 uh'ów przy sobie bo bym się usmarzył