|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bodzio'Szajs
Profesja: Elite Knight
Gildia: Nerana Gods
Świat: Nerana
Poziom: 223
Skille: 97/94
Poziom mag.: 9
|
![]() Elo all członków gildii World i nie tylko !
![]() ![]() Na początek zaczne może ja i dodam pare starych a ciekawych ssków ![]() 1 wbity lvl na tym servie xD ![]() 1 poważny boss Nerany ![]() Mój 2 addonik ![]() ![]() 1 poważny hunt... ![]() To dla nich gram na Neranie ![]() Ostatnio edytowany przez Zielenczanin - 20-06-2007 o 00:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moja kolej po ponad miesięcznej przerwie ;]
Gdzieś mi się zapodział z 1 na 2 ![]() 54lvl ![]() loot z ef, questów i deada ![]()
Elvinuz. Ostatnio edytowany przez Misterio - 20-06-2007 o 00:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*
Imię: Thorian Pall
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Gazenbelger
Poziom: 150
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
|
![]() no to tak:
the best pro evolution lvl ![]() a to ostatni lvl ![]() ![]() fart na dragu ![]() ![]()
16:24 Dziecko from Jungle [43]: a ja jestem dzieckiem neo 16:24 Dziecko from Jungle [43]: ;o wiedziałem to od zawsze xd 16:49 Zrywna Szkapa [81]: kurna 16:49 Zrywna Szkapa [81]: dzis zasnalem w autobusie XD 19:23 Bovner [140]: kurwa jebniesz jak ci cos powiem 19:23 Bovner [140]: jest piatek... a ja co ? przepisuje zeszyt z religi -.- lols xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 08 2006
Imię: Nervarien
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Wyjscie z rooka
![]() 20 lvl ![]() Pacc ![]() Crus Helm ![]() 45lvl ![]() Bs Quest ![]() 50 left ![]() ![]() Moj jedyny loot z vampa a ubilem ich juz troche ;< ![]() Tyle =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Banshee Quest DONE !!! Sski w temacie z Nerany, gdyby ktoś chciał. POZDRO CHŁOPAKI !!!
@Czy wiesz że...??? ![]() Meri'Tus jest pierwszym 70 lvlem w gildi, a jego jeden z "pseudonimów" to "Lvl Machine"?? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2007
Lokacja: LDZ
Imię: Noor Inayat Khan
Gildia: Preatorians
Świat: Harmonia
Poziom: 81
Skille: 88/72
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Gratulacje używania oprogramowania niezgodnego z zasadami tibi nie wiem czy zauważyłeś ale na paru screenach widać podpisy jakie stworki są piętro niżej
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Beznadziejny temat, zajezdza grzybem i brudnymi skarpetkami.. Nie wiem po co to zakladaliscie on nawet nie nadaje sie do zdelejtowania i pokasowania postow przez kochanym moderatorow
![]() Btw fajny pomysl z wkljaniem ss'a z 8 lvl i aktualnego ![]() ![]() @up dziwne zeby błota nie bylo jak deszcz ciagle w polsce pada :<
19:19 Matinor [7]: I wants only Spyhard wiedziec because I can not ask on rally else trade sie! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: w domu
Stan: Niegrający
Imię: NI MA
Świat: KIEDYŚ BYŁ...
Poziom: 999
Skille: 0,1/000
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Up:
O co ci chodzi jakie kłótnie ja tu chyba nic nie widze, a co do potworów raz rzadko na jakiś czas zdarza się, że jest bug w kliencie i tak się robi, a po przelogowaniu all znika, bo tylko to widzę na 1 ss więc nie koniecznie bot... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2005
Lokacja: Nisko
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 30+
Poziom mag.: 30
|
![]() @up
bug to ty masz w swoim bocie ![]() ale sie czepial niebede co do tematu to screeny nawet ciekawe ![]()
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2005
Lokacja: Newcastle
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zeff Dragon
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
Poziom: 176
Poziom mag.: 76
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Dobra, cos masz jakiegos fartownego klijenta :< Sorki za offtopa ale nie moglem sie powstrzymac, a z ta klotnia to dobry pomysl ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() no sski bardzo fajne ja t nie widze klotni
![]() btw Yoyoema zajrzyj do prywatnych wiadomosci
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mierne zdjątka. Jak się nazywa ten programik co widać potworki pod sobą?? Będę wiedział jak bluzgać boterów
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
|
![]() Wkońcu któs zauważył u tego pana bota. Nareszcie moge powiedzieć, że myśle to co wy. A co to tego kolegi, Bacpack-Gold mówi samo za siebie masz bota i możemy być tego pewni a nie jakiś "bug klienta"
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() MAhAUUAhAhAhAhAhA LEZE KURWA
![]() Bug klienta hahhahahaha to ty masz typie bug ktory nazywa sie TibiaBot NG Za sam iloraz inteligencji powienienes dostac dozywotniego bana na neostrade i przynajmniej na 5 kolejnych pokolen zeby glupota sie nie szerzyla Btw Sprawdz czy nie masz mózgu pod pacha, bo w glowie to go na bank nie ma
19:19 Matinor [7]: I wants only Spyhard wiedziec because I can not ask on rally else trade sie! Ostatnio edytowany przez Spyhardzik - 21-06-2007 o 21:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kocham hlvli, którzy uważają się za najlepszych, i myślą że im wszystko wolno...Pozdro dla nich
![]() HAIL WORLD |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Niegrający
Świat: Hiberna
|
![]() nono na 2 strony tematu 5 zdjec, tak trzymac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2007
Lokacja: w domu ;*
Imię: Thorian Pall
Poziom: 150
Skille: 97/72
Poziom mag.: 23
|
![]() @2up:
co masz z matematyki :>? @3up: wydaje mi się że od 40 ![]() 45lvl ![]()
16:24 Dziecko from Jungle [43]: a ja jestem dzieckiem neo 16:24 Dziecko from Jungle [43]: ;o wiedziałem to od zawsze xd 16:49 Zrywna Szkapa [81]: kurna 16:49 Zrywna Szkapa [81]: dzis zasnalem w autobusie XD 19:23 Bovner [140]: kurwa jebniesz jak ci cos powiem 19:23 Bovner [140]: jest piatek... a ja co ? przepisuje zeszyt z religi -.- lols xd Ostatnio edytowany przez Evel - 22-06-2007 o 10:05. |
![]() |
![]() |