|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() tak sie zastanawiam czy gdy dostaje się delete, w bazie dannych cipsoftu zostaje ten jakby save postaci? czy zostaje on skasowany i odzyskanie konta z postaciami jest niemozliwe nawet cipy nie moga tego zrobic?
moze ktos wie?:<
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zostaje.
Widzialem kiedys screena z 2005 roku (nie mam go juz :/) jak jakis 70 rp udowodnil ze byl hackniety i CipSoft przywrocil mu chara z przed save, na ssie bylo widac dead na ~28 chyba lvl a char mial 70 cos ![]() Jesli im udowodnisz ze nieslusznie dostales delete (chyba ze pytasz tylko z ciekawosci czy tak mozna) to ci przywroca chara z ktoregos tam save. #Down Narzeka sie na forum gmow (chyba) Ostatnio edytowany przez Cashtan - 20-06-2007 o 08:51. Powód: Lubie Edytowac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() pozostaje pytanie jak się znimi skontaktować, jak wszystkim wiadomo cipsoft lubi stosowac polityke olewactwa, i nie odpowiadac na maile
a nr telefonu jako takiego nie ma na tibia.com ktos moze doradzic?
In my restles dreams... I see that town.... Ostatnio edytowany przez Kajzer - 20-06-2007 o 08:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() Wystarczy umieć sensownie pisać po angielsku, mnie nigdy nie olali. Odpowiedź najpóźniej miałem następnego dnia.
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
i wysylac ciagle te same maile?
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Dane zostaja na Ich dysku dopoki nie zostana zastapione/przemienione. Z tym zastepstwem to juz inna sprawa. ;p 9taka sama sprawa jak z dyskiem)
Jezeli chcesz odzyskac chara powinienes do nich napisac normalnym listem. Jednak nie jestem pewien czy ot tak ci go oddadza... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Profesja: Elite Knight
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() Cytuj: