|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 04 2005
|
![]() Dlaczego założyłem ten temat a nie kontynuowałem w starym ?
Poprostu po zrobieniu ostatniej cześci w tamtym, komentarzy dużo nie było. Rozdział 1 Jeszcze jedno. Proszę o oceny z wytknięciem tego co jest źle. Zależy mi na tym, by w przyszłości to wyeliminować. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() \/ Tu użyłem złych słów, nie chodziło o walkę wręcz, tylko walkę w zwarciu. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pewnie wyszedłem z wprawy. Zrobiłem ten fake w niecałą godzine. Ale zrobiłem go dlatego, że jak patrzę na najnowszych "autorow fake" , to mi sie cos w żołądku przewraca. Ps. Bez urazy dla tych, których fake są na wysokim poziomie. @Down Przezwyczajenie ![]() Ostatnio edytowany przez Kraon - 07-07-2007 o 14:24. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() 5/10 hurwa?cenzurka taka czy przypadek?;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Sląsk
Stan: Niegrający
Imię: Aquin Elver Of Nightmare
Profesja: Knight
Gildia: ---
Świat: Astera
Poziom: 11
Skille: 55-53
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() Jezeli wypadles z wprawy to zapodaj linka jak pod reka masz cz. 1 ... Fake jak na dzisiejsze czasy wybija sie z tlumu i nic wiecej jak - 8/10 ...
![]()
15:30 Achid Xinn [23]: ile arma ma p arm ? 15:30 Scuzzi [30]: 10arm 15:30 Achid Xinn [23]: a ile nooble ? 15:30 Scuzzi [30]: co ja jestem wikipedia ? na www.tibia.pl masz all 15:30 Achid Xinn [23]: ja juz tam nie wchodze, boje sie tej strony ;| 15:30 Scuzzi [30]: jak sie mozesz jej bac ^^ ? 15:30 Achid Xinn [23]: wez..ostatnio wszedlem to w calym domu zwarcie bylo ^^ - co byśmy poczęli bez nich ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() Bardzo fajny fake
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() fajny fake
![]() No jako czytelnik oceniam go 8\10 Jest niezły ale czegoś tu brakuje -Isniejw ![]() ![]() -została jedna szalupa bez szczątków? ale on ma szczęście normalnie.... miecz w piasku z znikąd no i tyle. Piękne wykonanie, fake wprost cud(w stosunku do kilku innych), po prostu miodzio mam nadzieję że reszta wyjdzie równie dobrze |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Wszystko fajnie, wszystko ładnie...
Ino jedno mnie ciekawi: Po jaką cięszką cholere zakładałeś nowy temat?? ![]() Przecież już masz tamten.
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Troszkę mały ten statek. I śmiesznie wygląda ten drugi, płynący prosto na niego, ale wiem, że to już kwestia tibijskiej grafiki. No, ale 8+.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Po co ? Bo lubię. A poza tym starych tematów nie komentują. Ci którzy chcieli linka do 1 części: JEST W PIERWSZYM POSCIE Ci którzy chcieli znać nazwę Zakonu: Wszystko w swoim czasie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 04 2006
Lokacja: Toruń
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() średnie...
-5 zdjęcie coś nie wchodzi :/ -przez to 5 zdjęcie nie wiem o co chodzi dalej :/ -6zdjęcie= cholera i cholera... Bez sensu inny gosciu mógłby powiecieć co innego np cholera i kurde... -3 vs 1 i nawet zadrapania... nawet 2 -hurwa -.- +ciekawe rozpoczęcie nowego rozdziału(chodzi o ten zakon ![]() +fajny wodny smok xD +Link do pierwszej części +użyłeś różnych piratów a nie jak w różnych fejkach jeden sprite pirata i z 10 postawonych... Ogólnie daje 7/10 Ostatnio edytowany przez silo_alion - 04-07-2007 o 20:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Z tym "cholera" wiem, że powtórzyłem, ale takie są skutki robienia obrazków na raty Z tym, że bez zadrapania, to nie prawda. Ale o tym później, nie będę zdradzał tego, co stanie się z następnych odcinkach. A tak w ogóle, to co wy chcecie od hurwa ? Hurwa jest "grejt" ! @all Następna część w drodze. @Em0 To mi go przerób na 7.8 xD. Myślisz, że to takie łatwe ? Ostatnio edytowany przez Kraon - 07-07-2007 o 14:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() Tylko szkoda, że i tak outfit Senth'a jest z 7.6 -.- Hmm...
Btw.: You ugly! :O Lol to jest łatwe...ze 5 minut na pokolorowanie summonera i jeszcze minutka dać mu kaptur i reszte badziewia... Ostatnio edytowany przez Em0 - 11-07-2007 o 14:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ Em0
I tu się mylisz. Próbowałem już, i z nowym outfitem summonera, wygląda całkiem inaczej, niż powinien. No dobra, do rzeczy. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciąg dalszy, w następnym poście. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Whoah... Jestem w fake.
Lepiej by zrobił, jakby wybił sobie dziurę w dachu. To drzewo na początku jest śmieszne, ale może jestem zboczony. A, i powinno być "coraz bardziej znajoma" na pierwszym skrinie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() Mylę się powiadasz?Heh nie doceniasz mnie... zrobie ci ten outfit
![]() Ps.: A w zamian ty mi dasz jakąś rólkę? ![]() O to nadchodzi Senth wersja 7.8 ! ![]() ![]() Reszte syfku(kołczan na strzały,mieczyk,kusza... to se sam możesz dodać?) Moja rólka ![]() Nick: Saher (jest normalny ![]() Dać ci out? A i jeśli masz jakiegoś skrytobójce takiego jak aress wolnego to ja bym chętnie nim właśnie był. Jak tak to masz outfit,jak nie?Pech...jak nie to powiedz kogo masz do dyspozycji. ![]() 3 pozaz od góry to wiesz to samo ostrze które ma aress...a te po lewej to wspina się czy co... ^^ ![]() Ostatnio edytowany przez Em0 - 11-07-2007 o 16:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Matrik
Myśl logicznie. Aress jest SKRYTOBÓJCĄ. Czy skrytobójcy wybijali sobie dziury w dachach -.- ? @Em0 Dobra, ale pod dwoma warunkami. 1. Out będzie mnie satysfakcjonował 2. Dasz mi normalny nick. EDIT: ożeszkurwajapierdole ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Kraon - 11-07-2007 o 16:45. |
![]() |
![]() |