|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2005
Lokacja: Opole \o/
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Nerana
Poziom mag.: 6
|
![]() MOze troche dziwne pytanie ale mam 21 lv i skile 71/71
Na co najlepiej pujsc na takim lv expic? co proponujecie? ![]() voc: Knight eq k arm crus crown helmet p legi i fs Postac nie posiada pacca Ostatnio edytowany przez tarind - 23-06-2007 o 20:59. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2005
Imię: Crystal Galadriel
Świat: Refugia
Poziom: 90+
|
![]() Po pierwsze już jest od tego przyklejony temat, a po 2-gie podałbyś łaskawie swoją profesję i eq.
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Druid Therbin
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 35
Poziom mag.: 36
|
![]() Cytuj:
No expić możesz na tym: minosy (wszystkie oprócz maga), roty, dwarfy, ghoule, trole wszelkiej maści, bandity, wild warriory, smuglery, elfy (zwykłe), larvy, dwarfy soldiery, beholdery. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() proponuje dark catedral
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() masz bardzo dobre skile, na twoim miejscu zaczalbym bawic sie z dragami ;]
oczywiscie z pomoca shooterow i uhmakerow^^ |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2006
Imię: Sir Elraaz
Gildia: Unique Kingdom
Świat: Harmonia
Poziom: 50
Skille: 81/80
|
![]() Cytuj:
- Widzę, że BOH nie masz, ale możesz zacząć próbować na EF w miejscach z Elfami i Elf Scoutami (bicie Arcanistów bez BOH na tym lvlu będzie raczej nieoplacalne). Dobrze by było gdybyś miał także GS. Leczysz się exurką z pomocą manasów. Dla zabezpieczenia weź ze sobą uhy. Exp świetny. - Soldy w kopalniach dwarfów. Tutaj żadnego waste nie będzie. Weź ze sobą kilka UH gdyby ktoś zlurował Guarda. Exp przeciętny. - Cyclopy na Mount Sterum. Kilka UH na wypadek większej straty hp. Na dużą kasę tutaj nie możesz liczyć. Exp - zależy od ilości ludzi, zazwyczaj jest ich pełno. Na 21 lvl exp powinien być zadowalający ![]() Ostatnio edytowany przez Hirgon - 24-06-2007 o 16:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Lokacja: Lublin
Świat: non-pvp
Poziom: 100
![]() |
![]() Cyklopy najtem? Nie polecam - straszne waste a loot słaby. Soldy byłyby lepsze. Gdyby udało ci się kupić GSa ( a warto! ) i nie załujesz kasy możesz spróbować na dragach z shooterem i DSami. Mała szansa, że wyjdziesz na plus, ale exp świetny
![]() Ostatnio edytowany przez Czesio_wlatca_ratuf - 24-06-2007 o 16:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
dobrze by bylo jakbys sprawdzil jak bije sie 3-4 scouty na raz z tak slabymi skillami 2handem. zwlaszcza jak ledwo bedzie mogl dogonic scouta. *dowalajacy. na upartego juz lepiej isc na swamp trolle.
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2006
Imię: Sir Elraaz
Gildia: Unique Kingdom
Świat: Harmonia
Skille: 81/80
|
![]() Vil ja od 16 lvl ze skillami 60/60 i GSem śmigałem po EF. Ludzie się dziwili, ale exp miałem wyśmienity, a za mf się zwracało.
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Hirgon - 24-06-2007 o 18:03. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2007
Lokacja: Sieradz
Imię: Tomasz of Candia
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Iron Army
Świat: Candia
Poziom mag.: 48
|
![]() Nie bede pisal z polskimi znakami;p
+Moim zdaniem móglbys isc na ghule, ktore znajduja sie m.in na ghostlandzie. Duzo kaski, potworki dosyc slabe, bierzesz je na hita(no chyba, ze wpakujesz sie w niezlego respa, wtedy maga byc klopoty;p ) +Nastepnym wyjsciem jest zamek kolo Ab. Duzo minosow, orkow, czasem mozesz wybrac sie na huntera;p Jesli nie boisz sie tego, ze ktos Ci zluruje zerka(ale i tak go ubijesz;p ) to exp na zamku ![]() +Kolejnymi expowiskami sa kopalnie w kazzo. Duzo soldkw, z ktorych leci dobry loot, Masa rotów i zwyklych dwarfów. Guradow nie polecam na ten lvl, jesli otoczy Cie gromada, bedzie zle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
eX Moderator
Data dołączenia: 13 11 2004
Lokacja: Helsinki
![]() |
![]() Cytuj:
Bylem wczoraj charem na 23 levelu na scoutach, mialem problemy z dogonieniem ich w niektorych miejscach, a znajac praktycznie cala fortece na pamiec wiem, ze mialbym cholerne problemy z expieniem takim charem moja metoda. Druga sprawa - zalezy co dla kogo znaczy wysmienity exp, ja dobijalem w szczytowych momentach do 35k/h, przed 30 levelem bez boh tyle w zyciu nie wycisniesz, chyba ze sorcem z gfb. Cytuj:
Sternum zdecydowanie odradzam kazdemu.
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 08 05 2007
|
![]() Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Sanyol_Master - 24-06-2007 o 18:31. |
|
![]() |
![]() |