|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
![]() a wiec lowie sobie ryba a tu ziomek nick GM Lala ...(niepamietam dalej ) mowi mi "hi" ja mo mowie "?" a on "i dont understand or ban" zaczoilem uciekac on sie teleportnol przy mnie i powiedzial ban i tak sie stalo dostalem kicka i przy wchodzeniu na postac pisze "u acc is banshed"
za co ja qrwa dostalem bana i na ile ---powiedzie plz!! i co o tym sadzicie??
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: Opole
|
![]() Jak sprawdzilem na tibia.com dostales bana za uzywanie Multi Clienta do 14 października
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2004
|
![]() Przykro mi ale,
buehehehehehehehehhehe Nie ma to jak standardowa procedura, GM sprawdza czy nie siedzisz na MC albo macro, zagaduje, jak nie odpowiadasz, a jeszcze zaczynasz uciekać znaczy jesteś winny. Jak GM zagaduje to odpowiada się, mogłeś mu choć hello powiedzieć, a nie "?" i w nogi, jak przestępca przyłapany na gorącym uczynku. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
|
![]() GM pomyslal pewnie ze uzywasz macro ktore na kazde slowa odpowiada "?" wiec kazal ci powiedziec "i don't understand". nie powiedziales to cie zbanowal
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
![]() a wiec powiem tak po 1:nieuzywalem muliti clienta a po 2
![]() ![]()
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() dokładnie mnie wsadzili za "Trading prems" a KU>RWA nie sprzedawałem postaci tylko jakiś noob obok mnie co stał za pewne typ ze strony typu: <CIACH> :/ i co mnie wcale nie zdziwiło mówił po polkq
![]() <$corEdit> Wole wyedytowac, bo jeszcze ktos wejdzie i wysle... Ostatnio edytowany przez $corcerer - 07-10-2004 o 18:21. |
![]() |
![]() |