|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() Zaczynamy wyprawe
![]() ![]() Pierwszy przeciwnik. Co za Heros! Jego hity sięgały poniekąd nawt 5 hitpoints! Naprawde interesujące przeżycie xD! Nawet patrząc na screen, można poczuć tę ogromną moc! AHH! ![]() O Nie! Brat bliźniak! Nie przypuszczałem że owa bestia posiada rodzeństwo! Nie wiem jak to zniosę! ![]() Nie wieżyłem włąsnym oczom! Pierwszą bestię po długiej, wyczerpującej walce powoli kładę na łopatki! AHH! Co za emocje! ![]() Została wykończona, odetchnąłem z ulgą. Jeszcze tylko jedna...ALE CO TO! Kolejni bracia! Atak tych niemiłosiernych besti może być śmiertelny! Wiejemy! BoH'y by się przydały! ![]() Owe bestie wydawaly się szybkie, ale sprintera nie dogonią ![]() ![]() ![]() No i najważniejsze. Pokaz lootu (;P). Ojj, takich obwitych chyba jeszcze nie widzieliście...ALE ZASKOCZE WAS! Miałem więcej! Ale niestety, musiałem zerzreć (LoL). ![]() Comments PLX! P.S. Oczywiście jak ktoś nie zaóważył był to jeden big J0k3. P.S.S. Czekajcie na więcej! Nie długo nadchodzi część druga czyli z "Z klubem w puszczy". Mam nadzieję że mój żart się wam spodobał. Będę robił takich więcej. EDIT: Chwilowo screeny nie działały ale wszsytko naprawiłem. EDIT2: LoL, Transfer przekroczony:/. Sprubuje coś z tym zrobić...
Sikam na to zadizorny jak kogucik... KNIGHT ONLINE(rox) : Sztyletnik, Diez2, lvl 30+...a Ty co podchodzisz do ludzi i buzi buzi? Ostatnio edytowany przez Ganwille - 07-10-2004 o 21:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 09 2004
Lokacja: Gdańsk, Orunia
![]() |
![]() X widze x widze popraw ale już sam tekst jest cool
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() Nie wiem co sie dzieje. Prosze kogoś doświadczonego, o zamieszczenie tych plików na jakiś serverze. Podajcie mail.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
Lokacja: Białystok/Darashia ;]
![]() |
![]() gnił se ze mnie ganwille jak narysowałem nowego potwora a sam nie lepsze ss'y zrobił
n00b plx |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() tego nie mozna bylo nazwac potworkiem. bez obrazy ale był beznadziejny.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
Lokacja: Białystok/Darashia ;]
![]() |
![]() twój stary był beznadzjejny
Rook history czyli cos dla ciebie Ostatnio edytowany przez @diXon KInIan@ - 09-10-2004 o 10:45. |
![]() |
![]() |