|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Witam,
wciąż słyszymy o przypadkach że ktoś został zrookowany. W dzisiejszych czasach naprawde ciezko jest sciagnac jakiekolwiek narzedzie do Tibii, gdyz na prawde wszedzie mozna sie natknac na OwnTibie badz inne programy tego typu. Troche sie nad tym zastanawialem i mam ciekawy pomysł. Można by bylo zrobic tak że po zalogowaniu się na stronę www.tibia.com mamy taką zakładkę Advanced Options (Opcje zaawansowane) i żeby tam wejść trzeba by było podać Rec-Keya. W opcjach tych znajdowała by się taka rubryka w ktorej możnaby było wpisać po ilu śmierciach postaci na godzine konto ma być zabkolowane całkowicie aż do wpisania Rec-Keya. Oczywiscie była by taka możliwosc żeby opcji tej nie zaznaczać i jak ktoś chcialby sie sam zrookować to by mogł zrobić to bez wiekszych problemów. I tak np. na pvp hlev mogłby sobie ustawić 2 lub 3, gdyż wiadomo że tam sie czesciej pada, ewentualnie zemsta. Na non-pvp hlev mogłby sobie ustawić nawet 1 gdyż pada się niezwykle żadko, a tak czy siak ma AOL więc może poświęcic te kilka minut na odblokowanie postaci. Ktoś moze powiedziec że to zbedna strata czasu, ja jednak mysle ze po wprowadzeniu takiego systemu nie zobaczylibysmy juz na erig.net ze ktos stracil 20 mln expa. Proszę o komentarze ![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: PL?
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Wtedy traci sie klimat trzeba uważać a jak nie to odwiedzisz Rook {może kogoś znajomego spotkasz} i tyle
@down Chodzi mi oto że hack i zrookowanie to część gry trzeba się wystrzegać jeśli nie robisz głupot{nie ściągasz keyloggerów itp}to jest wszystko ok
Coś nie podoba Ci się w mojej opinii ? Ostatnio edytowany przez Sankar - 26-06-2007 o 12:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Venore
Imię: Boca the Phoenix
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 51
Skille: XX/XX
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
A zyskuje jak zostajesz hacknięty i zrookowany ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() Taak czuje ten klimat RPG tracenia expa na ogniu. Coś niesamowitego.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 01 2007
Lokacja: PL?
|
![]() Trzeba sie troszczyć o postać jak o szczeniaka dać jeść , pobawić sie z potworkami i ułożyć do snu w bezpiecznym miejscu
![]()