|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 10 2004
Lokacja: Z daleka...
|
![]() Wiem że to głupie pytanie...ale od dłuższego czasu nie grałem w Tibię i teraz chciałem do niej wrócić...Z tym że nie moge się zdecydować (wiem że to głupie
![]() Tak więc: Na jakim serwerze grać żeby czerpać z tego satysfakcję...? [Mało PKów, SPów, KSów ![]() Będę wdzięczny za odpowiedzi... ![]() [Zapewne jest to zły dział, ale z reguły moderatorzy rzucają się o "nabijanie" postów, a zazwyczaj w tego typu działach posty są niedoliczane...] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Najlepiej jakis stary swiat. Sa tam przestepne ceny, wojny sa rzadko (wszystko juz jest ustalone
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 08 2004
Lokacja: A poco to wam? Liczba postów: kto by liczył.
![]() |
![]() Radził bym ci grać na jakiś starych serwerach, typu: nova,danubia,amera,isara itp.
Tanio kupisz eq, dużo ludzi(pomogą ci gdy bedziesz uciekał przed pk ![]() Mało lagów. ![]() Tak mi się wydaje!
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() jak nie chcesz PK to polecam secure
przystepne ceny i sporo polaków mozesz sprubowac na pacerze, ale tam jest drozej |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2004
|
![]() Polecam Titanie - pełno noobów (i lov ya patrick), dziwne ceny, nieustanne wojny miedzy coraz to nowszymi klanami, po prostu PEŁNY ODLOT. A tak na serio to chyba jakiś starszy świat, najlepiej non pvp chyba (nigdy nie grałem na non pvp ale chyba jest fajnie). Secura? w kazdym razie.. powodzenia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Fallen Angel
|
![]() Najmniej noob jest na antice, zwykle bardzo drogie itemy sa tez dosc tanie, jest tlko jedna wada. Ciezko sie tam wbic jesli masz facca.