|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
Pokaż wyniki sondy: Jakich screenów chcecie wiecej? | |||
z Dragonami |
![]() ![]() ![]() ![]() |
3 | 4.29% |
z PoHu i ciekawymi akcjami |
19 | 27.14% |
z awansami (prosze nie) |
7 | 10.00% |
z bossami (Grorlam, Demodras-.-, Dharalion) |
35 | 50.00% |
z questów |
6 | 8.57% |
Głosujących: 70. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2007
|
![]() Witam
Oto temat gdzie bede opowiadal o zyciu mojej postaci o imieniu: [CHAR]Bartlomiej waleczny[/CHAR] Ów ludek urodzil sie 5 marca 2007 roku. Postanowil zostac rycerzem. Na początek zamieszcze stare screeny z poczatkow chara, pozniej przejdziemy do niusów ![]() 6 fotek: ![]() ![]() ![]() Juz jako rycerz, ciezkie poczatki na brutalnym mainie ![]() Quest z Bratem. Baronem Crushem ![]() ![]() ![]() I moim toporem wyciolem sobie droge do 10 tysiecy sztuk zlota :-) ![]() Na dzis to wszystko zapraszam jutro. Postaram sie umiescic 20 zdjec i 1 film. A juz za 2 dni zlapiecie cos aktualnego. Pozdrawiam i prosze o komentarze ![]() Bartlo Ostatnio edytowany przez longhairs93 - 28-06-2007 o 10:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2006
Stan: Na Emeryturze
Imię: Trod
Profesja: Elder Druid
Świat: Candia
Poziom: 68
|
![]() Widzę, że rośnie rycerzyk
![]() Powodzenia.
You see yourself. You are an elder druid. ![]() Retired: 12 maja 2007 15:05 GM Borceforth Candia [2]: Trod your name seems fine to me |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Nadszedl nowy dizen i nowe screeny ![]() 29 kwietnia 2007 roku zakupilem Premium Account. Oto co na nim zwojowałem ![]() pierwsze lepsze hity ![]() ![]() ![]() I jakies lepsze potworki ![]() ![]() ![]() I mały dedzik ![]() ![]() Dziekuje i pozdrawiam Bartlo Ostatnio edytowany przez longhairs93 - 28-06-2007 o 10:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() Mmmm HEHHEE Gratz? ;S
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak wiec juz jako 33 levelowy knajcik posiadalem jakies fundusze wiec zdecydowalem sie zrobic Beggar outfit
![]() Pierwsza czesc i broda byly proste a co do Beggar stuffa to sami zobaczcie: Film pod tibie 7.92 http://s001.wyslijto.pl/?file_id=02584658572750514054 I zdjecia: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a oto owoc mojej i Volderiusa, Thor'a ciezkiej pracy ![]() jeszcze jedna porcja screenów i przejde do newsów Pozdrawiam Bartlo ![]() Ostatnio edytowany przez longhairs93 - 28-06-2007 o 11:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Świnoujście
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Całkiem ładne screeny, oby się temacik rozkręcił bo zapowiada się na ciekawy ;>. Powodzenia w dalszej grze.
BTW. Jakie masz skille?
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lethal Paladyn
Profesja: Paladin
Świat: Danera
![]() |
![]() bardzo fajne fotki - wrzucaj wiecej ;]
p.s jakie masz skille? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Byly komentarze wiec czas na kolejde fotki
ale dla ciekawych to skille mam 67axe/66shl ![]() nie sa moze najlepsze ale ciesze sie ze to ja je wbilem sam wiec dla mnie sa dobre ![]() 6 fotek: ![]() JAkies pomniejsze questy: ![]() ![]() I jedna z moich najlepszych sklejek: ![]() A ostatnie dwa to moje domy Stary domek w Ankh: ![]() I obecny na Edron: ![]() Na tym zakonczyl sie etap mojego zycia w Tibi 7.9 nastepne zdjecia beda z Tibii 8.0 Narazie tyle Pozdrawiam Bartlo |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 04 2007
|
![]() Tak czy inaczej, zawsze zostaniesz NOOBEM
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Ruda Śląska
|
![]() Jeden z nielicznych tematów na tym forum, który potrafi tak zaciekawić ;] (mowa tutaj o zdjęciach małych grupek osób/jednej osoby).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 08 2005
Lokacja: Szydłowiec
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 5*
Skille: 7*/7*
Poziom mag.: 6
|
![]() temat bardzo mi sie podoba,mam nadzieje ze sie rozwinie
![]()
Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot. Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie u¿ywaj tych slów . bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie. Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam !
![]() To juz 2 strona =p a ja mam dla was nowe ssy : 200 w mamuta z Fire Axe ^^ ![]() Bicie Gsów, vAmpów, riderow, dsów, ogolnie PoH ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I na koniec: Poh dragons ![]() ![]() i DL ! nie zrobilem wiecej fotek na nim gdyz bylo to nierozwazne-ja bloczylem ![]() ![]() Pozatym 38 lvl wbity ale fotki nie zdazylem zrobic . Pozrawiam Bartlo |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Ostrzeszów
Skille: 13/37
![]() |
![]() Bardzo fajny temacik =P Pozdro
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Śląsk
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 50+
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Fajnie fajnie ;p GZ oby tak dalej ;]
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2006
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() Ładnie, ładnie ^^. Jeden z moich ulubionych temacików na forum. Tak trzymaj.
![]() Skille nie są tragiczne są normalne. ![]() Gz all.
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam
![]() Jak wiecie Svargrond posiada arene z 3 poziomami trudnosci, chcialem sie sprawdzic, o to jak mi poszlo. Nie posiadam screenów z kazdym potworem gdyz niektóre szly na jeden hit wiec nie zdazalem uchwycac ![]() ![]() ![]() Boss poziomu "Greenhorn" (1 poziom) byl nieco silniejszy od orca lidera i nagroda za "walecznosc" ![]() Hail Bartlo the little hero ! ![]() ![]() 2 poziom byl juz trudny (nie ukonczylem) w polowie smok o nazwie Drasilla (czy jakos tam nie pamietam) kąsał zbyt mocno :/ Ucieklem teleportem przez co barbarzyncy zamienili mnie w kurczaka ![]() a toporek (42ataku,2reczny) ostatecznie wymienilem na prezencik... wole f axe ![]() Dla was specjalnie mimo iz (chyba) lamie zasady? pokaze zawartosc tego prezentu ![]() ale sie ciesze, polowalem na ta swinie ![]() Pozdrawiam Bartlo maly heros @Expensive: Noobuska bedziesz i rosniesz w nuuba |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Double post :/
przypadek Ostatnio edytowany przez longhairs93 - 29-06-2007 o 17:24. |
![]() |
![]() |
![]() |