|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Witam wszystkich.. chcialem powiedziec ze powracam do Tibi po rocznym rozstaniu sie z nia.. niektorzy mozliwe mnie pamietaja (Bikeziw, Bikeziw Knight, Dark Xaero)... oraz mam problem z tibia
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Moto - 08-10-2004 o 16:49. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Zmniejsz rozmiar wyświetlania okna gry. Powinno pomóc.
P.S. Jakie parametry komputera?
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Knight
Poziom: 45+
Skille: 70+
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Możesz również spróbować zamiast zmiany rozmiaru okna grać w trybie pełnoekranowym (alt+enter).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() kompa mam dosc slabego, ale Tibia wczesniej mi chodzila normalnie o to one :
Duron 1000Mhz Riva TnT2 128MB ramu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Sprzet masz OK
na gorszych sraczach Tibia chodzi ladnie ![]() Stawialbym na to ze 1) Mozesz miec syf w Windowsie 2) Jak masz CHIPSET VIA w plycie glownej to instalujesz AGP w Normal Mode ![]() 3) Windows XP do Tibi jest wyjatkowo gowniany...Zainstaluj sobie w98 Nie mam wiecej pomyslow Pozdro
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Na poprzednim kompie mialem XP, teraz tez mam. Wtedy dzialal dobrze, teraz źle. CO MAM ZROBIC ABY TIBIA DZIAŁAŁA POPRAWNIE?? |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2004
Lokacja: Poznań
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
![]() |
![]() Moj koompel mial tak samo i proponuje ci zaopatrzyc sie w jakis programik antywirusowy (kumpel uzyl pandy antyvirus titanium) i bardzo pomoglo. Tibia zaczela chodzic plynnie
![]() A kompa ma: 2GHz+ 255 Ram Ge Force 4 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2004
|
![]() A ja mam pytanie tak przy oazji moze ktos rozwiaze i moj problem
Moze ktos wie czemu moja gra jest spowolniona. ? to nie sa lagi ze po 1 min ludzik znajduje sie o kilka kratek dalej tylko to wyglada tak jakbym gral zolwiem po ekranie. a jak zaczne cos pisac to ja juz skonczylem pisac na klawiatoze a jeszcze niemam tego wyswietlonego na monitorze ![]() a moze ram za slaby tylko 64 ![]() Ostatnio edytowany przez Lysolini - 10-10-2004 o 04:53. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2004
Lokacja: Stolica Pyrlandii
Profesja: Elder Druid
![]() ![]() |
![]() @Lysolini: to trochę wygląda tak jabyś miał jakieś działające i mocno obciążające procek programy odpalone w tle... 64Mb to faktycznie jak na dzisiejsze standardy troche mało, w Tibie nawet na P1 z 128Mb dało sie pzyjemnie pograć ale wystarczyło, że miałem rozmowe na GG z banerkiem we Fashu - od razu można się było tylko wylogować
![]() Przy okazj poraz kolejny powtórzę, że z klijentem Tibi jest coś nie tak. Na P3 maxymalnie 15fps przy takiej grafice to jakieś żarty tym bardziej, że nawet już przy samym ekranie powitalnym zużycie procka zbliża sie do 100% dodam że na innych (lepszych) kompach wcale nie jest lepiej.
Leif powered by Ubuntu Ostatnio edytowany przez Leif - 10-10-2004 o 05:26. Powód: [śledzenie wątku mode on] |
![]() |
![]() |