![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Elbląg
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Geremas
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 18
Skille: 50\49
Poziom mag.: 3
|
![]() Siema. Chcem żeby tu zamieszczać od jakiego levela jaka broń. Ja zaczne pierwszy
Hunting Spear 32 0 20 lv Knight Axe 33 21+1 25 lv Dragon Hammer 32 20 25 lv Giant Sword 46 42 55 lv Ice Rapier 60 1 Zamieszczajcie też inne opisy broni p.s Opisyte Mają byc nie kopiowane i widziane na łasne oczy. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Ja mam 26lvl i napieprzam z fire axe moze z knight mialbym lepsze hity ale przynajmniej z fire axe nie mam gorszych niz przed up date
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Niedawno wyszedlem z Rooka i zastanawiam sie jaka bron uzywac: najpierw chcialem chodzic z Dragon hammer ale jest od 25 lvl potem chcialem z knight axe ale tez trzeba miec wiekszy lvl a teraz mysle ze najlepsze rozwiazanie to serpent sword
![]() A jezeli bron na przyklad Dragon Hammer zalozmy jest od 25 + lvl to na nizszym mozna jej uzywac? |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: w domu
Stan: Niegrający
Imię: NI MA
Świat: KIEDYŚ BYŁ...
Poziom: 999
Skille: 0,1/000
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() up:
Tak można ale będziesz o wiele mniej bić np. mój kolega przed update miał war hammera, a teraz bije z niego ledwo po 20 więc najbardziej opłacają się swordy, bo spike i serpent są dostępne od 8 lvl'a... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 03 2007
Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
|
![]() Już jest takie temat tylko że inny tytuł ma.
W dodatku to mój temat ![]() Kod:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=136247&highlight=Rapier |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jezuuu no to dobrze :/ Już się wystraszyłem
![]() Pytam jeszcze raz dla pewności (niech to ktoś sprawdzi) Czy jeżeli mam 10 lvl mogę używać broni typu "Giant Sword", "War Hammer" ?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
ehh, tak możesz, ale będziesz bardzo słabo z nich bił!
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Tibia.pl Support
|
![]() W panelu jest już ustawione "minimalny poziom" ale programista nie ustawił jeszcze żeby się wyświetlało na stronie głównej.
Nie był tak przebiegły jak Odyn i zdarzało mu się wpaść w pułapkę (przykładem tego jest słynna przygoda Thora w gościnie u króla Utgardu, olbrzyma zwanego Lokim), ostatecznie jednak zawsze zwyciężał. Od jego imienia pochodzi nazwa czwartku : (Torsdag, Thursday = 'dzień Thora'). |
![]() |
![]() |