|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 04 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() www.muonline.com - troche bardziej przypomina Diablo 2 ale też gierka całkem wpożo polecam
![]()
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Jest jeszcze Ultima i Dark Eden. Tego drugiego nieznam
![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() ultima jest darmowa calkowicie ?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Podstawowy server ultimy jest płaty, ale ultima posiada darmowe shardy. Jedyną przeszkodą na założenia konta na takowym shardzie jest oblanie egazminu. Najczęściej egzamin jest z zachowania w RPG, czyli jest dana sytuacja i ty masz opisać swoje zachowanie lub napisac biografie swojej postaći. Jeśłi szukasz jakiegoś sharda polecam Endore (Wpisz w google i znajdziesz) Jest to polski shard. Tu głównie liczy sie biografia, ja swoją napisałem na 1 strone A4. No i ilość błędów ortograficznych. Shard ów jest na podstawie twórczości tolkiena (Grasz w śrudziemiu jako Elf, hobbit, khazad itp idt
![]() Jeszcze pare spraw: UO jest grą złorzoną, w skład chara wchodzi duża ilość skilli. Endore jest dobrym serverem dla bardziej obeznanych w grze graczy. Istnieje jakiś polski server bez żadnych reguł (Shardy się ruznią między sobą) ale niepamiętam nazwy. Oczywiście możesz zaczynać gre odrazu na Endore ale niezdziw się jak początki okażą się trudne. P.S: Zapomniałem o najważniejszym: UO wystepuje w 2 wersjach (Obie toleruje wiekszość shardów) i jest to gra na CD wioęc trzeba załatwić od qmpli albo z Kazy ![]()
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 08-10-2004 o 20:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2003
Lokacja: Szczecin
Stan: Niegrający
![]() |
![]() http://www.epicbeyond.com/ - polecam. Świeża gra. Dopiero się rozwija. Mogę pomóc. Jestem masterem jedynej polskiej gildii w świecie EB.
![]() |
#7 |
Nieobecny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Przed kompem w pokoju
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2004
Lokacja: Olsztyn
|
![]() Dark Tigger mogl bys troche pomoc? Np jak sie zaklada konto, poczatki w grze i takie tam?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() Dwie textowe (kupujesz, zatrudniasz atakujesz - masz swoje panstwo) ale sa na prawde swietne:
www.reddragon.pl www.kingsofchaos.com |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() a Może znacie jakies inne gry ktore mało zajmuja np. tak malo jak tibia :tongue:
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() tifejo albo mi sie zdaje albo konto w red dragon jest platne
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Jest płatne ale jak przekroczy sie granic 25000 akrow...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() i jeszce cos skad mozna wziasc clienta do reddragon ???? bo nie moge znalesc
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() eee, clienta?przeciez napisalem ze jest to textowka, wiec nie ma zadnego exe, tylko klikasz na podanej wczesniej stronce
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2003
Lokacja: z eteru
Stan: Na Emeryturze
Imię: zapomniałem
Gildia: rodzina
Świat: earth
Skille: 666
|
![]() Jeśli ktoś wie co to jest "MU Online" ( www.muonline.com ),
to polecam także Priston Tale na www.pristontale.com o wiele ciekawsza niż ta wyżej.A poza tym mniej lagów i disconnecta bardzo żadko się dostaje. ![]()