![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2005
|
![]() Witam !! Mam problemz tym programe bo jak nagrywam film to program albo mi zaszybko nagrywa albo obraz skacze, widziałem ładne filmy tibi w tym programie i wiem że jest to możliwe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 01 2005
Lokacja: Grodzisk Maz.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Akatedih
Profesja: Druid
Świat: Secura
Poziom: 42
Skille: 16/23
Poziom mag.: 50
|
![]() Potrzebujesz:
-szybkiego kompa (najlepiej cos kolo 2.5GHz i karte graficzna z GeForce 5900 lub cos lepszego) -tibie ustaw na DirectX9 i ustaw w tibii tyle samo klatek ile w HyperCam2 ma nagrywac -najlepiej jak masz szybki dysk twardy (SATA2 lub cos z 20-30MB/s), wtedy mozesz ustawic "format: Nieskompresowany" i nagrywac w rozdzielczosc 640x480. -zgrywaj tylko okno gry, a nie EQ, BPki i battle list -okno w tibii mozna zmniejszyc, ustaw w HyperCam nagrywanie w rozdzielczosci 640x480 i zmniejsz tak ekran gry, zeby dokladnie dopasowac okno nagrywania i tibie -to, ze film leci szybciej moze Ci sie wydawac. jest tak dlatego, ze fragment ekranu ktory nagrywasz zajmuje jakies 75% ekranu, a kiedy go odtwarzasz w powiekszeniu zajmuje 100% ekranu. wtedy postac robiac jeden krok porusza sie o np. 40 pikseli na ekranie, a nie 30 jak wtedy kiedy grasz w tibie, co moze sprawiac wrazenie jakby wszystko sie szybciej dzialo ![]() Sprawdz ile dana akcja zajela czasu na .rec, a potem ile na .avi