![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2006
Lokacja: Nisko
Profesja: Elite Knight
Świat: Iridia
Poziom: 132
Skille: 100/98
|
![]() Moze ktos był by tak miły i strescił mi ostatnie 30 dni z życia Iridi bo troche bylem poza. Jak uda mi sie znalezc rec albo choc pasy przypomniec to troche bym sie pobawil cos jeszcze
![]()
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2005
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bambik
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() eh tu nie ma co streszczac ... dno na takim samym poziomie jak było ;f
od poi wykonaniu pod przywódctwem Everanora , nic się nie zmieniło. Wiem , ze zaczela sie wojna której nie sledze ;p Ethical vs.terragon , i niewiem kto wygrywa szczerze. Oprócz tego jakieś przypadkowe dedówki naszych , albo i nie naszych ;d , jakies spory , zgody ... No i jak ta nasza stara iridia = kłótnie , zadymy , rozpierducha ; ] sry za taka 'flegmatyczną' wypowiedź ale ;d sam jestem semi-retired ;d , żadko tu zaglądam , i mam wszystko w du.. ;d. ps. zdaje sobie sprawe , ze wszystkiego nie wymienilem : > |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Kielek Master
Poziom: 115
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki ale jednak daruje sobie, pierdziele nie będe znowu tracił czasu na głupoty. Zobaczenie skila 99 de facto pomogło mi w podjeciu decyzji=).
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2005
Stan: Na emeryturze
Imię: Evuller
Profesja: Knight
Skille: 70
|
![]() Cytuj:
![]()
CO NIE TAK BYŁO Z MOIM AVATARKIEM? Jeden mach Jestem w snach Słodkich tak, że chciałbym tu zostać Łatwo jak piach jest je rozwiać Jeśli tylko prawde chcesz poznać... _________________________ 01:08 Everanor [110]: bo Ty jestes taki relikt iridii 01:08 Evuller [8]: ![]() 01:08 Everanor [110]: Mistrz Yoda 01:09 Everanor [110]: maly levelem duzy duchem 01:09 Everanor [110]: xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: Rybnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Veremus
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Grupa Trzymajaca Wladze
Świat: iridia
Poziom: 47
Poziom mag.: 48
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
jak cena w biedronce x.x
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @neztas
Wiesz nie o to nawet chodzi, ze 99 tylko jak zobaczylem ile% spadlo i uswiadomilem sobie ile godzin bym jezdził rowerem ,siedział z przyjaciółmi czy tam cokolwiek innego to napewno lepiej niz siedziec przy pikselach. Przez ten komp to mi sie juz wzrok niszczy, cudownie. Zdałem sobie sprawe ze ban bedzie czyms co moze mi zablokowac droge do swiata pixeli przez co bede mniej czasu poswiecal na bzdury ![]()
![]() |
#9 |
Guest
|
![]() Grałem kiedys na iridii to strasznie nudny świat nic się na nim nie działo oprócz wykonanego POI.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Lokacja: Sfargront
Stan: Początkujący
Imię: Gary ****ulitis
Profesja: Rookstayer
Gildia: Arcanium
Poziom: 007
Skille: 7/9
Poziom mag.: 4
|
![]() Nic szczegolnego sie nie dzialo, Mendill zaliczyl troche paymentow, troche osob popadalo, bo przekroczyli bezpeiczny limit, a tak to nic special...
![]()
Lock me in a cage I'll display my rage Surround the court buildin with the gauge and spray They wonder if I'll go when I'm finally sentenced On my knees to God, beggin for repentence. Only God Can Judge Me, Nobody Else. |
![]() |
![]() |