![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
|
![]() Pisze poniewarz mam pytanie musze zacząć trening knightem i niewiwm na jaki typ broni sie zdecydowac. Najwiecej przemawia za toporami ale mam dylemat czy mozna gdzzieś na ązurze dostać od ludzi oczywiscie Stonecutter Axe bardzo prosze o odpowiedz
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: nie rozumiem pytania
Stan: Aktywny gracz
Imię: Veneos
Profesja: Elite Knight
Gildia: Perly Lotry
Świat: Calmera
Poziom: 75
Skille: 82/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() no nie wiem czy sprzedaja stonecutter axe na tym serwie ale zeby go miec musisz grac okolo roku... ale i tak warto trenowac axe ^^ bo to najlepszy rodzaj broni wedlog mnie
![]()
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() LOL
a moze tak opcja szukaj?? Stoncuter exe jak i Sword of valour to sa rzeczy z Anihilator questa. zeby tam wejsc trzeba miec 100lvl i zabic 6 demonow na twarz. jeszce duzo czasu minie zanim na Azurze ktos zrobi tego questa ![]() a nawet jesli zrobi watpie zeby ktos dal/ porzyczyl/ sprzedal ci stonecuttera |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
|
![]() wiecie bo chcialem zmienic rodzaj broni na axe ale musze najpierw sie dowiedziec jakie ma plusy i minusy. Zeby dokonać obiektywnej oceny...
#5 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Axe + :
-duzo ataku -ladny wyglad -mozna kupic barbarian axe za 600gp (dobra bron) -dosc czeste f-axe z demon huntow Axe - : -malo def -maly wybor broni -ceny na nowych swiatach (f-axe :30k, dlance : ~80-100) -ciezke (wyjatek : dlance) Swordy + : -b.duzy def, dosc dobry atak (troszke gorszy niz w axe) -ladny wyglad -duzy wybor broni -tansze na nowych swiatach niz axe (na starszych zreszta tez) -lekkie (wyjatek : gs) Swordy - : -mniej ataku niz axe -na poczatku scimitar only, gdy gosciu z axe biega juz z barbarian lub k-axe Cluby + : -bardzo tanie -clearical mace za ~800gp -srednio ciezke (ss leciutki, w przeciwienstwie do dhammera) -bardzo czeste Cluby -: -wypadnie ci dhammer ze smoka, na starym swiecie tego nie sellniesz (chyba, ze 1/2 ceny rynkowej) -slaby def i att w porownaniu do sword / club -bardzo maly wybor broni. -whammer ma tylko 45/10! Oczywiscie + i - sa pisane tak, jak ja uwazam. Moze sie ktos niezgodzic. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Na emeryturze
Imię: Gex Darkblade
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Fighting Alliance Group
Świat: Aurea
Poziom: 105
Skille: 95/60
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
a po drugie patrz co napisal Nekromanta apropo axe'ów
Storm, Earth and Fire, heed my call.... I am the son of The Wind and Rain, Thunder beckons and I heed the call, If I die upon this day, in battle I will fall... Hear me Brothers, gather up the wolves to battle we will ride. War drums echo the beating heart, pounding from inside. Storm, Black clouds fill the sky Earth, I hear my battlecry Fire, and Thunder will bring more Death, from the power of the Horde... |
|
![]() |
![]() |
#7 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
podpowiedz : ew. mozesz znalezc recznie w Bronie i przedmioty, zazwyczaj sa gdzies na wierzchu |
|
![]() |