|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Fake opowiada o zwykłym robotniku, który rano idąc do pracy został porwany...
Robie tego fake w przerwie z Łowcami Smoków(w ŁS myśle nad fakeami) 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() DObre dobre
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2006
Lokacja: Daleko od rzeczywistości...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
![]() |
![]() Fabularnie i graficznie nie powala. W dodatku sens jest żaden. Ale za to humor jest na dobrym poziome. "Head Shot!" mnie powalił xd. Rób dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Ostatni druidus
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() za duzo counter-strike ;p 7/10 za dobre to to nie jest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 03 2007
Imię: Adam Niszczyciel
Profesja: Rookstayer
Świat: Valoria
Poziom: 32
|
![]() nuuuuuuuda
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() ŁS lepsi no,ale w przerwach może być.
@pomysł Może jakaś rekrutacja? ;p Powiedz to się zgłosze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Hmmm niby jakis humor ale taki nijaki "Paj or Dija" ehhh zaczyna mnie już wkurzać ze niektóre teksty są po polsku niektóre nie ... . Fakt "Head Shot" Brzmi lepjej od "Strzał w głowę"
Co to za kryjówka?!Co jeśli pada deszcz i czemu on ma tam taki drogi stół!Tosz to heban jakiś.Niby można powiedzieć że biedak ale ma zbyt bogaty strój,banany są zapewne egzotyczne (mogę się mylić nie znam klimatu tego fake)A więc co bogaty człek robi na takim zadupiu bez domu? Czy ten bandyta który mówi "Brać go" ma rozdwojenie jaźni? Brać to liczba mnoga a więc są dwie możliwości. a)Mówi do kompana i do siebie b)Ma rozdwojenie jaźnie Po co mu kowadło bez osełki? =P wykuje bezużyteczny kawałek metalu (czy tam z czego sie robi miecze) Wykonanie nawet ładne =p "Ale" czy ja się teraz przypadkiem nie zacząłem czepiać fake'ów?
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2007
Lokacja: Allenstein
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Dewiacja - 28-04-2011 o 17:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Imię: Kelion Wihaottho
Świat: Candia
|
![]() @Turok
1. Ten stół nie jest z hebanu bo heban jest czarny; 2. U nas w sklepach też są banany choć są egzotyczne; 3. Jeśli jednak jest bogaty to może tam po prostu biwakuje albo coś, poza tym ludzie kiedyś też nie mieli ścian i żyli; 4. "Brać go" to nie liczba mnoga bo to bezokolicznik; 5. To kowadło może jest dla ozdoby, albo nie miał innego stojaka na miecz, albo osełka jest schowana gdzieś? Nie pomyślałeś o tym?: Nie to żebym się Ciebie czepiala ale to przecież detale i raczej nie mają wielkiego znaczenia. @Topic Żeby nie było oftopa to powiem że fake się zapowiada całkiem nieźle, chociaż musisz jescze trochę popracować. To mieszanie języków rzeczywiście dziwnie wygląda. Ostatnio edytowany przez Bedytka - 02-07-2007 o 11:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Dużo mi fake nie powiedział,ale nie mieszaj ze sobą języków obcych!
To prawie zawsze wygląda źle. Ogólnie o fake dużo powiedzieć nie mogę,czekam na kolejną część. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2006
Lokacja: gdzieś
Stan: Aktywny Gracz
Imię: jakaś nowa postać
Gildia: brak raczej nie szukam
Świat: zawsze pełny
Poziom: 4
|
![]() -PAY OR DIE!!
-eee... a co to znaczy? To mnie rozwaliło.Ale czemu on nie wziął miecza ze sobą?9/10 Rekrutujesz?
http://yunosku.on.toribash.com/ kliknij a dodasz mi 30 tc w toribashu(spełnij dobry uczynek) Ostatnio edytowany przez Yuno Skumi - 01-07-2007 o 23:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Część 2 dookoła świata.
1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() REKRUTACJA TRWA DO JUTRA GODZINY 15:00 !! Jak nikt się nie zgłosi wymyśle swoich bohaterów ![]() @DOWN Spoko Jak dasz to się wydostanie z więzienia ![]() Ostatnio edytowany przez Colak - 02-07-2007 o 20:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() @Łeeee? Niewolnik?To ja wale ja chciałem być assassinem ...
Ale może być niewolnik. Nick: Saher Outfit: ![]() Ten 3 to on ma takie wysuwane ostrze(mechanizm ma umieszczony pod ręką). Ostatnio edytowany przez Em0 - 02-07-2007 o 20:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Imię: Kelion Wihaottho
Świat: Candia
|
![]() No więc zgłaszam się do roli tego niewolnika (a raczej niewolniczki
![]() Imię: Bedytka @Suhayl Wiem że ten outfit jest do bani, bo nie jestem dobra w robieniu ich. Ostatnio edytowany przez Bedytka - 04-07-2007 o 15:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() 10/10 - rekrutacja zgłosiłem kilka godzin temu, dodałem outfit
![]() @up: Przypatrz się...fajne kropki przy postaci, nie? @edit,up: Eeee...ja tam nadal je widzę xD
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 02-07-2007 o 23:55. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Świat: Secura
|
![]() hehehehhe Head Shot
![]() Ja chce do fake ![]()
tibia to gówno jeśli jesteś innego zdania ten filmik jest dla ciebie!http://13k.pl/-/sugestia.php Ostatnio edytowany przez Ujo - 03-07-2007 o 00:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Sląsk
Imię: Aquin Elver Of Nightmare
Profesja: Knight
Gildia: ---
Świat: Astera
Poziom: 11
Skille: 55-53
Poziom mag.: 2
![]() |
![]() No cóz ... fake taki sobie ... oprawa graficzna - poprawna ... fabuła - orginalniejsza niz wiekszość jednak niezbyt ciekawa xP ... ocena 7/10 - rób dalej ... acha, i dawaj wiecej humoru, to bedzie ciekawsze ... szkoda ze nie zauwazylem wczesniej fake'a bo bym sie zglosil
![]()
15:30 Achid Xinn [23]: ile arma ma p arm ? 15:30 Scuzzi [30]: 10arm 15:30 Achid Xinn [23]: a ile nooble ? 15:30 Scuzzi [30]: co ja jestem wikipedia ? na www.tibia.pl masz all 15:30 Achid Xinn [23]: ja juz tam nie wchodze, boje sie tej strony ;| 15:30 Scuzzi [30]: jak sie mozesz jej bac ^^ ? 15:30 Achid Xinn [23]: wez..ostatnio wszedlem to w calym domu zwarcie bylo ^^ - co byśmy poczęli bez nich ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() Imię: Suhayl
Nazwisko: Imam Niewolnik Półelf (ale jak nie wejdzie to człowiek) Suhayl zaginął podczas misji u króla, szukał bandytów, którzy go niestety złapali. Ich dowódca przechowuje jego miecz. Cały czas kombinuje jak zwiać i nie przepuści żadnej okazji aby to zrobić. out: ![]() @Fake Wydaje się ciekawe... Zobaczymy co wyjdzie. Proszę, przyjmij mne. Bardzo proszę. @Bedytka Fajny out Ale na poważnie - Z CZYM DO LUDZI? PS. lepiej się czyta jak zaznaczysz sobie cały mój post. |
![]() |
![]() |