|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2004
|
![]() Wityam wszystkim mam zapytanko czy podczas nagrywania w tibii cam probram MOSI SIE LACZYC Z INTERNETEM ?? !!! Bo testowalem pare wersji i kazda miala ta wade i nie wiem czy to wina keya w tibii cam czy czego . Bardzo prosze jezeli to mozliwe o link do tibii cam bez keya oraz link do stronki domowej tibiicam z gory THX !!!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Jeżeli dobrze Cię zrozumiałem, to jak nagrywasz filmik o tibii to musisz przecież w nią grać, a tibia jest grą Online nie Offline. Nie nagrasz filmiku jeżeli nie jesteś podłączony z netem, bo się nie zalogujesz. Mam nadzieje że o to ci chodziło.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() dzieki za odpowiedz a masz strone domowa tibii cam albo jakies bezieczne zrodlo ???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() Ściągnij sobie tibia cam z www.tibia.xx.pl ja uzywam ta tibie cam 2 miechy kilka filmikow nagralem i nic mi sie nie działo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() A zna ktos strone domowa ?????!!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() W przyklejonym temacie masz link do jedynej pewnej i czystej wersji (bo link od "producenta")
re.down tak Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 09-10-2004 o 15:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() http://www.home.no/tibicam/TibiCAM***** O tym pliku mowisz ??????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
Lokacja: Białystok/Darashia ;]
![]() |
![]() Cytuj:
[quote=Dobo]W przyklejonym temacie masz link do jedynej pewnej i czystej wersji (bo link od "producenta") re.down tak[quote=Dobo] hmm niechece zebys to zrozumiał w sensie ze wedlug mnie jestes do d**** ale mogles podać link od razu bo on jest chyba nowu na forum.no ale jakoś sobie poradził
Aktywna Postac: [html]http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Zelliot+Von%27Trot[html] Nieaktywne Postacie: Anatomik>23 LvL>4 MG LVL>PACC>F axe,k set,t shield,p ammy crus helm i 15k to są rzeczy które stracilem po haku |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzięki bardzo za pomoc Pozdrawiam Cya
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 11 2004
|
![]() ale lol niemusi byc w internecie mi sie zrypal net to se filmiki wlonczylem i chodzilo i przez internet sie nielonczylem po zainstalowaniu
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() LOL. TibiCam emuluje serwer Tibii, wiec, a klient probojac sie polaczaczyc z serwerm zostaje przekierowany do emulatora TibiCam!! Jezu..poczytaj pajacu najpierw tematy przyklejone, potem poszukaj, a na koncu pisz -.-
n/c @dobo trza mu bylo nawtykac ;P tobie wolno ![]()
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 02 2004
Lokacja: Raczej Chyba Ziemia. Liczba postów: 1,783
Stan: Tutor
Imię: Game Master
Profesja: Brak (Rookgaard)
Gildia: Nie gram już
Świat: Aldora
Poziom: 2
Skille: 10/10
Poziom mag.: 10
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() jest tez taka sprawa ze moj kumpel nie mial nigdy haka gral tylko w domu ... nakręcił filmik dal na stronke z linkiem i go hakneli nie iwem czy to moze miec jakis związek z filmikiem ale raczej tak....
![]() |
![]() |