|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 10 2004
|
![]() Nadszedł czas skonczyć z tibią , to jest moja 1 i ostatnia galeria , chciałbym tutaj pokazać polakom żę nie należy kupować postaci z real cash, ja kupiłem od typa z Mielca , grałem rok postacią nabiłem sporo kasy , Tydzien temu stracilem postac, jest mi z tego powodu bardzo smutno, szkoda mi całorocznej pracy jaką włożyłem w moją postać. Kochałem postac...Najbardziej mi zal demon helmet'a i teddy beara... eplate i reszte gowna łatwo bym zrobił znów... miałem postacia skille okolo 80/80, po wojnie spadły ostro , zamieszcze tu na początku scry z wojny, z ostatnich dni moją postacia
![]() Wojna na pohu, tutaj waliliśmy 146 knighta, lurował wszystko co tylko się dało.... ![]() FInally trapped , exori omg you are dead ![]() ![]() A tak się zaczeło... Expie se na smokach, a tu nagle... ![]() W****iło mnie to , I said war. Powstała gildia Hive , walczylismy przeciwko br'ow, zaczeli czaszki zabijać i walił hlvli zeby widzieć swoje name'y na stronce... Nie DALIŚMY DUPY, poszedlem na wymiane fragow zeby zabić Garoto mal, zabilem go i oto mnie trapneli...(na obrazku ponin the elf i winged shadow sa ze mna) ![]() Droga do depo... ![]() Komentować pls... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Niezle
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2004
Lokacja: Mielec
|
![]() Ss fajne. Ciekawe od kogo ją kupiłeś. Mieszkam w Mielcu może znam tą osobe.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tutaj scrki... Nie chce mi sei opisywac ich .... koles sie nazywa Adam Giszter... A drugi Damian Kowalik(za***ał dla mojego kumpla postac spowrotem i usuna)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez $corcerer - 10-10-2004 o 18:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Gupek, nie odchodź.
15:15 <Temper> and this women comes up to me and she says i want double bagging 15:15 <Temper> and i was like wtf double bagging 15:15 <+Rifle> i was lajk wuttafakk wuttfakk! like shit.. shit 15:15 <+Rifle> bnubuahuhuhuh UAuauauABUbuabUABuA =?( |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Kamsz synu , pamietasz moj 1 hak? Okłamłeś mnie żeby mi humor poprawic... pominmy to, pamietasz jeszcze Zimna i lobesepo starych ownerow? Co trenowali postaci dlugggo skille lvl skille lvl , chodzili w ***owym eq, ja jestem inny pracowałem cięzko na to co miałem . Żądziłem polakami , mogą się znaleźć osoby które temu zaprzeczą , Pamietasz kamsz jak walczyłem w Carlin jak mnie trem i elmera waliły? Pamietasz jak Ja , Scualo i Clene pogonilismy okolo 10 polakow na 60 lvlach? Mialem wtedy 64 lvl...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nikt ważny
|
![]() hehe niezłe młucki tam się dzieją
![]() Z hero to mam niezbyt miłe skojarzenia. rzadko kiey mi się hunt zwacał choć ostatnio mam am jakieś farty ![]() ![]() bw. znam mały sekret Hero. Po jego wykorzstaniu tego faktu wpiw wypadł fs a potem c armor ![]() ![]() ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zawsze jak blokujesz potwory wyzucaj wszystko z niego na ziemie , jak blokujesz na single spawn biegaj w okolo hero to przynosi szczescie =] (Chyba)
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zwołanie elity po mojej smierci(ten scr co sorcerer ue walna)
![]() Blokowałem demonki dla 92 royala... loot : demon shield and other crap ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() cool screeny
szkoda ze konczysz z tibia jesli znowu zaczniesz grac jestesmy z toba!
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
Lokacja: Białystok/Darashia ;]
![]() |
![]() z tym demon helmetem i tedy berrem chyba przesadziłeś(no i z mpa tez bo na 67 lvl sie z nim nie chodzi)
Aktywna Postac: [html]http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Zelliot+Von%27Trot[html] Nieaktywne Postacie: Anatomik>23 LvL>4 MG LVL>PACC>F axe,k set,t shield,p ammy crus helm i 15k to są rzeczy które stracilem po haku |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
.Zastanow sie co piszesz
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mialem demon helmet i teddy bear, dla tych ktorzy nie wierza moge pokazac scry , i mam filmik z tibiCAM..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() hej starynie wiem w jaki sposob moge ci pomoc...
zdjecia bardzo przyjemne oprocz tego gdzie cie bili szkoda ze te skur.. zabrali ci postac przykro mi.. za jaja i ch powiecic!!!!!!!!!!!! i do piachu |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() hej evul zimn badz na gg bo chce pogadac w jaki sposob ci hackneli
(nianawidze hackerow)dobra?? brb bardzo dobrzebiles demony na 60 lvlu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
|
![]() Szkoda ze odchodzish no ale i tak nie gralem na twym servie
![]() ![]()
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: amera
Poziom: 134
Skille: 103/90
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Zimn szkoda ze odchodzisz... też gram na amerze i cie widzialem.... wiem ze dużo straciles ale warto w to grac dalej fajana giera i wiesz.... nie przejmuj sie..graj dalej
![]() ----------------------------------------------- -AMERA -OLI PALADYN -SKILLS 61/42 -NOBLE ARMOR, P LEGS, DARK HELMET <BEST MONSTER> DRAGON |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
1. Wysokie skille jak to stwierdziles ~80 wcale nie sa wysokie na tym lvl, pozatym widzialem screeny jak zabija recznie conslor na (sorc na nastym lvl) z GMem przygladajacym sie z boku zeby zakonczyc cala akcje banem za macro. 2. Jak uslyszalem o zadzeniu polakami to mnie wogole zatkalo. 3. Jesli starzy wlasciciele zrobili skille a ty przez rok zrobiles raptem 67 lvl to praktycznie nic nie zrobiles. 4. Cieszysz sie sprzetem, tylko tyle ze Amera jest ciut starsza od Secury, a nawet na Secura jest duzo ludzi z lepszym sprzetem i lvl o polowe mniejszym niz ty miales, pozatym jesli kupiles postac to kto wie moze sprzet/kase tez kupiles za RL cash.
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 08 2004
Lokacja: Lewiatan- twój dobry sąsiad
![]() |
![]() skad wiesz ze adam i damian cie shackowali??
chyba zmieniles juz dawno e maila :/ przez pierwszy miesiac do zmiany to jestes pewny ze old owner cie shackowal ale po roku?? A co damiana to on jest spoko ![]() Pozdrowienia dla Adama i Damiana ![]() @down :/ Aha sry Ostatnio edytowany przez wyseq - 10-10-2004 o 09:35. |
![]() |
![]() |