|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2007
|
![]() Witam, ostatnio wszedłem na w/w strone. jak niektórzy wiedzą co sie tam znajduje. A mój kolega powiedział mi, że jest tam keylogger, i że jak tam wszedłem to już mam tego keyloggera. Czy to prawda, czy jest tam keylogger, czy moze on byc w donwloadzie, ale ja nic nie sciogalem, tylko sprawdzilem czas gry jaki grał mój kumpel. Więc mam tego keyloggera, czy nie?
Z góry dzieki |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Polska>>Kołobrzeg>>Mieszkanie
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Peagot Fronca
Profesja: Elder Druid
Świat: Selena
Poziom: 29
Skille: 19/20
Poziom mag.: 24
![]() |
![]() Nie, nie powinienes miec tego keyloggera. No chyba ze cos sciagales. Ale jesli piszesz ze nic nie sciagales to looz. Sprawdze jeszcze stronke i dam edita.
P.S. Zeskanuj sobie jakims antyvirem ta stronke... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Ta strona jest czysta, kiedyś był atak i wsadzili exploita ... Nie masz co sie martwić, tym bardziej, że nie ściągałeś żadnych kalkulatorów ( ja ściągałem i nic mi nie jest, ba nawet uruchamiałem ;d ).
Należy dodać, że dla bezpieczeństwa powinieneś używać przeglądarki alternatywnej ( nie internet explorer ), np Firefox lub Opera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 07 2007
|
![]() Ok, dzienki za odpowiedz, juz jestem spokojniejszy. Ale czy napewno nic niema i czy na 100% strona jest czysta? czy o tym ktos wie?
|
![]() |
![]() |