|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2006
Lokacja: Zeal Kingdom
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Hern Protektas
Profesja: Druid
Świat: Guardia
Poziom: 24
Poziom mag.: 20
|
![]() Szczerze mówiąc nic nie możesz zrobić chyba, że masz jakiegoś skorumpowanego przyjaciela tutora, który napisze, że to jakaś znana Polska osoba (Andrzej Bols). Ale raczej nie zmienisz bo już nie ma skorumpowanych polskich tutorów (i dobrze ^^).
Jeśli mówisz TAK update i wnerwiają Cię magowie i druidzi, którzy myślą tylko o sobie (o postaciach magicznych) i chcą tylko robić PG( a nie grają dla zabawy), skopiuj to do swojej sygnatury !!! BTW. Sam też czasami gram druidem (i fajnie się gra) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Bols-marka wódki
![]()
![]() |
#4 | |
Guest
|
![]() W sumie fakt... Bols to wódka, ale to chyba raczej nie jest niezgodne z regualminem. Jednak najlepsze jest to, że tą postacią już dostałem namelocka, za nick: Trumna
![]() A jaki miałem za to komentarz? Cytuj:
Jesli czyta to jakiś Turtor: namelock plz ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 07 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Aff, jestem tutorem ale namelocka nie dostaniesz , dlaczego? Bo twoje name nie łamie zasad , dostał byś namelocka tylko wtedy gdy byś nie miał w nicku Andrzej , tak jest spox i nic sie nie da zrobić. Ps. tutor nie może dawać namelocków , może jedynie reportowac name'y które mogą być później locknięte
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
|
![]() Jeśli tą postacią miałeś już raz namelocka, to nowy nick Andrzej Bols musiał zostać zaakceptowany przez CM. Czyli nie łamie zasad. Ja na twoim miejscu na namelocka bym nie liczył.
|
![]() |
![]() |