|
Notki |
Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 05 2007
|
![]() Jak wiadomo sila ataku knighta zwieksza sie wraz z lvl wiec czy warto az tak bardzo poswiecac sie skillowaniu. wezmy na przyklad mojego znajomego lvl 43 skille 72/72 czy gdy zacznie trenowac jego sila zwiekszy sie jakos znacznie ?
I jeszcze ja mam 51 lvl skille 82/82 mam zamiar wbic 90/90 czy oplaca mi sie po update ? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() myślę że się opłaca, doskonalenie postaci to najlepsze co jest w tibi
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2006
Lokacja: Nowa Ruda
Stan: Na Emeryturze
Świat: Luminera
![]() |
![]() Ja osobiście uważam że większe skille to większe hity ... lepiej poskilluj do 85/85 , wbij 60lvl i do 90/90 ;p
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
|
![]() Słyszałem, że obrażenia knighta zależą od levela, ale w to nie wierzyłem. To prawda?
Ja na twoim miejscu bym na tym 51 lvlu zostawił narazie skille 82/82 i poszedł wbijać levele ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2006
|
![]() Moim zdaniem powinnes te skille juz olac.I tak sie ladnie przebijasz wiec mysle ze ci to starczy do konca gry.Ja osobiscie mam 70/70+ i mam zamiar dobic xx/75 i zlewam reszte.
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
Lokacja: Radom
Imię: ex. Zaxevo
Profesja: Knight
Świat: Kyra
Poziom: 43
Skille: 75/75
Poziom mag.: 5
|
![]() Nie opłaca ci się skillować, takie moje zdanie. I tak padniesz nieraz a to przez kicka, a to przez PK, a to przez kombo od monstera. Im większe skille i dead tym większe straty.
Osobiście miałem przed update cel 80. Teraz mi to leży ![]() ![]() A z resztą znudzi ci się skillowanie tak, że stracisz sens grania (i tak nie ma ;D) i skończysz z tibią, co ci na dobre wyjdzie ![]() Takie moje zdanie ![]()
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() heh, a ja myślałem ze po update to skile są podstawą...
moim zdaniem powinieneś trochę poskilować bo jak na lvl to skile nie są jakieś b. dobre ![]() bij skile aż Ci sie to nie znudzi (np. 85/85 albo 88/88) i możesz isć na długie hunty dragów ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
|
![]() Cytuj:
Ps przed updatem skill ataku broni byl JEDYNYM czynnikiem obrazen TERAZ; Kina wali mocniej sam z siebie (15 % mocniejsze atk) wali coraz mocniej i celniej co pare lvli. Oraz skill teraz wiecej daje przy atk. CZYLI--Mocne hity
![]() |
![]() |