|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2007
Lokacja: Wrocław
|
![]() Mam pytanie czy istnieje jakiś sposób na podłączenie się do tibii przez proxy ? Chodzi mi, o ściągnięcie jakiegoś programiku który ustawiał by programy przez proxy bądz może da się jakoś powbawić w opcjach aby ustawić tibię przez proxy ?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2007
|
![]() W Tibię to wątpię, wiem tylko jak się łączyć przez przeglądarkę ;<
Ale raczej się tego nie da. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Istnieje programik Tibia Proxy, tylko że w tej chwili jest go ciężko ściągnąć :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 12 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: xx/22
Poziom mag.: 40
|
![]() @up. Jesli takowy istniejie to w jakims programie p2p bez problemu można by znalesc
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Otoz jestem w takiej sytuacji, że sam nie mam internetu a własnie łącze się ze stronkami przez proxy ( GG i www mam tylko) jeśli ktoś mogłby znaleźć gdzieś na emule bądz gdzie indziej i mi wrzucić na rapida byłbym bardzo wdzięczny.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Cytuj:
po 2 jest płatny po trzecie jest freeproxy, które funkcji bota nie ma ![]() ale i tak illegal, więc nie radze używać ![]()
![]() |