|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 04 2006
Lokacja: Stalowa Wola
Stan: Na Emeryturze
Imię: Quelis
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Poziom: 27
Poziom mag.: 25
|
![]() Witam!
Pytanie kieruję raczej do moderatorów/supportu lub ludzi(acz nie dzieci) którzy mogą się na tym znać. Otóż mojego "kolegę"(ostatnio się z nim pokłóciłem) shakowano, zmieniono passy a podejrzenia skierowano na mnie(miałem jako jedyny hasło do jego maila,ponieważ zakładałem mu konto). Recovery keya od jego postaci też nie mam(jedyna kopia została zniszczona po zalaniu komórki) nie mówiąc już o passach. Teraz shakowano go i każe mi oddać 120zł albo pójdzie z tym na policję lub "poturbuje" mnie. Koleś nie umie zakładać maila, wpisać reca ni nic, więc pozostaje mi odzyskanie konta, choć passów nie pamiętam, ale mam już kilka obstawionych haseł. Postać jego miała PACCa, więc jeśli pójdzie z tym na policję to mogę mieć z tego co wiem kłopoty, ale jak odzyskam postać(choć pewnie bez itemków) to już raczej nie, ponieważ chyba nie może mnie oskarżyć o zabranie wirtualnych(nic nie wartych w realu) przedmiotów? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2005
|
![]() Nie będziesz miał z tego powodu żadnych kłopotów.
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Lokacja: z Nienacka
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Piranesi
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dark Water
Świat: Menera
Poziom: 112
Skille: 86/82
Poziom mag.: 7+
![]() |
![]() 1. Fajny kolega
![]() 2.I tak on nie ma zadnych dowodow ze to Ty 3.Sprawa by byla umozona za mala szkodliwosc spoleczna
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Imię: Engamonon
Profesja: Royal Paladin
Świat: Selena
Poziom: 77
|
![]() Na Twoim miejscu powiedziałbym gościowi żeby poszedł do domu, wziął zimny prysznic, mocno się p****** w łeb i poszedł spać -.-
Jeżeli haxor nie zmienił maila to po prostu używając tego oto genialnego poradnika http://www.forum.tibia.pl/showpost.p...57&postcount=1 odzyskujesz konto, jeżeli mail został zmieniony (recem lub mineło 30 dni) i nie masz reca to konta nie odzyskasz. Policja może ukarać Ciebie co najwyżej ograniczeniem wolności do lat 15 <joke> Policja nic Ci naprawdę nie może zrobić, to tylko jakieś spekulacje "kolegi". Ostatnio edytowany przez Rebell - 04-07-2007 o 13:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2007
Imię: Leondoris
Gildia: No Justice
Świat: Calmera
Poziom: 210
|
![]() Olej go. A jak cię "poturbuje" to sam pójdź z tym na policje. Nie ma cię prawa kretyn oskarżać o takie coś - moim zdaniem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 03 05 2007
Profesja: Knight
Świat: Askara
![]() |
![]() ten twój kolega to jakiś konfident
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2007
Lokacja: tam
Imię: Elite Knight Kornelius
Gildia: brak
Świat: Pacera
Poziom: 16
Skille: 60+/60+
Poziom mag.: 4
|
![]() LOL... nie masz co sie martwic ...Zbluzgaj typa powiedz zeby poszedl sie je*** i h** mu w du*** ... Gówno Ci zrobia na policji co najwyzej tego Twojego kolege aresztuja za brzydki ryj
skills=respect -------------------------------- 09:55 Qutearstat mat [12]: maasz pulapke na zwierze ta 09:55 Elite Knight Kornelius [18]: jaka pulapke? 09:55 Qutearstat mat [12]: jak whodzi to mu zabiera rzycie 09:56 Qutearstat mat [12]: morzna kupic w edron /\ Pwned Xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Witam
Jak koledzy up pisali Policji nie masz co się bać (oni nawet winnym nic nie robią ;p) tylko nie wiem co to za koleś (bo są tacy którzy naprawdę mogą walnąć w łeb) jak coś to jako pierwszy przejdź do ataku (będziesz miał większe szanse) pozdrawiam i życzę powodzenia! ps: skąd jesteś, jeśli można?:d |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() HaHa na policję... na pewno Ci nic nie zrobią chociażby z braku dowodów...
A co do tego że cie może pobić mam dla Ciebie taką taktykę jak się do boisz: -On się Ciebie nie boi? -Ty się go boisz? Ok TO lej go gdzie się da nogami,rękami z całą swoją siłą i na pewno wygrasz bo on pewnie nawet pięści nie użyje ![]() ![]() TAK robi mój kuzyn :> #EDIT Dawać w moją galerię ![]()
.. Ostatnio edytowany przez Vlad Dracula - 04-07-2007 o 14:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() -Policja,najwyżej go wyśmieją.
-Zmień kumpli -Jego problem,jeżeli to naprawdę nie ty,nie przejmuj się takim gówniarzem. To o tym sądzę. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Kraków
Wpisy bloga: 1
Imię: Ciosq Shanna
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
Poziom: 68
Skille: 0/0
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Jak tak bardzo będzie chciał się z tobą bić to idz za poradami Hipka w przykazaniach parkura tu
![]() Z bani mu, w brzuch między nogi, oczy, kolanka lewy prawy dla zabawy! |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2006
Lokacja: Katowice/Lędziny
Stan: Niegrający
Świat: czekam na nowy
![]() |
![]() Tak na marginesie widać, że jakijś 10-letni gówniarz. LOL!! Za PACCA się zabiera a maila nie potafi założyć żal.pl...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gold~
On ma 14 lat, a na kompie się zna gorzej od mojej 5-cio letniej bratanicy ![]() @Flamon Skorzystam ![]() @Oerciak Kiedyś czytałem, że jeśli zapłacił za konto płatne(musiał mieć dowód wpłaty - (nie)stety go gdzieś zapodziałem) to wrazie hacka i braku możliwości odzyskania policja przyjmowała zgłoszenie On nie jest moim kumplem odkąd przyniósł mi całą poplutą piłkę do kosza ^^ @Axel Jeśli chodzi o miasto to popatrz na mą Lokację, a jeśli o ulicę to Okulickiego ![]() @All W sumie to nawet wątpię żeby odwiedził komisariat, bo ma uraz do policjantów. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Świat: Lunara
Poziom: 87
Skille: 90+
Poziom mag.: 17
|
![]() żal mi takich ludzi...100% go tam na komendzie wyśmieją xD. Napierdol mu i powiedz, że to ty go hacknełeś żeby sie bardziej w*****ł xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2007
Lokacja: Wejherowo
Imię: Chidiel Alles
Gildia: brak
Świat: Iridia
Poziom: 19
Skille: ok47/43
Poziom mag.: 2
|
![]() O lol! oskarżać Cię o hacka może, ale na policji go oskarżą o robienie rozrywki na komisariacie. Wątpię w to, żeby kolo serio poszedł na komisariat. Jak coś to nawal mu: z lewej, z prawej(ręki w twarz) a potem z podkowy(z podkowy to najlepiej pomiędzy nogi ;]).
Pozdrawiam, i polecam myśleć że go nie ma na tym świecie.
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@Off Trainer do Rollercoaster Tycoon 3 mi nie działa ![]() Ostatnio edytowany przez Nortonus - 04-07-2007 o 20:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 06 2007
|
![]() Jaki "KRET" z tego twojego kolegi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() zal mi tego nooba, niereformowalne dziecko... jak ja z takich typów mam polew....jak widzę jego ortografie to mi sie smiac chce
@topic nie bój sie go, wykorzystaj instrukcje pobicia go jak pisali wyzej Ostatnio edytowany przez Andrealfus - 04-07-2007 o 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
Świat: Lunara
Poziom: 87
Skille: 90+
Poziom mag.: 17
|
![]() Zablokuj go i w ogóle z nim nie rozmawiaj...Bo to nie ma sensu -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Imię: nie powiem
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Poziom: 90+
Skille: -.-
Poziom mag.: 63
|
![]() buhahaha zal.... z takim downem bym nawet nie gadal a jak tak to bym go pow*****al xDD hahahaha ale debil 1000 bledow tam widzialem
|
![]() |
![]() |