|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
|
![]() Tak sobie myśle żeby się wyrwać na zamek... Z AB mam 12 lvl i 15 mlvl magiem, i expie na trollach, ghulach :/ czasami na amazonki się pójdzie, ale ja chce przygód, oto pytanie:
Jak ide na zamek, nie przewiduje godiznnego huntu, tak ze 15 minut pójśc zrobić troche expa i kase podbić, to jak ide do zamku od południa to co tam spotkam, czy odrazu zerk czy jakiś fajny exp... prosze o opisanie potworów w zamku, widziałem nowy temat ze spawnem: widziałem tam jakie ptowry ale dokladniej, jakie ptowry na początku, jaki wymagany lvl żeby chociaż tam wejśc bo kto wie co może mi tam wyskoczyć. ![]() PS: moja profesja to sorecerer Ostatnio edytowany przez Hoxiu - 09-10-2004 o 21:58. Powód: Profesja |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sakazulu
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 164
Skille: 99/95
Poziom mag.: 9
![]() |
![]() Setny temat o zamku w AB
ale mam dobry dzien i ci opisze all... oto i sam zamek do zamku wchodzisz przez podziemia pierwsze co spotkasz na poziomie -1 to trole, orc spearmany, orci, orc wariory, minotaury, dwarfy, poziom -2 orc wariory i minotaury i orci, poziom -3 orc wariory ,minotaury Minotaur Guard, poziom +1 orc wariory, minotaury, orc spearmany (moze byc zlurowany ZERK lub Minotaur Guard) poziom +2 orc wariory, minotaury wieze pludniowo-wschodnia 1 poziom elf i orc warior 2 poziom minotaur archer poludniowo -zachodnia poziom 1 elfy poziom 2 nic polnocno-wschodnia poziom 1 nic poziom 2 hunter polnocno-zachodnia 1 poziom orc wariory 2 poziom ZERK Ostatnio edytowany przez Saka - 09-10-2004 o 21:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 06 2004
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() Jest jeszcze środkowa wieża. Może to nie dla ciebie ale w przyszłości może się przyda.
Poziomy : 1. Smok -( średni poziom trudności ale dla maga z 15 m lvl i sd-kami oraz blokerem to chyba najlatwiejszy ![]() 2. Mino Mag, Orc Shaman ( Łatwy poziom ale dla palla i knighta lub maga 25 m lvl) 3. 2 Demon Skeletony 1 Elf Arcainst ( Najtrudniejszy poziom) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 12 2007
Lokacja: Bieruń
Stan: Początkujący
Imię: Krycha'Dark
Profesja: Druid
Świat: Saphira
Poziom: big
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() lol masz szanse jak pojdziesz z blokerem np 50 knight ale solo nie dasz rady
Ostatnio edytowany przez Krychek - 30-01-2008 o 22:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 12 2007
Lokacja: Konin
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
Czy ty widzisz datę?? Archeolog odpisujesz na tematy z 2004 roku!! 4 lata wstecz! xd |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Syrix Akan
Profesja: Sorcerer
Poziom: 28
Poziom mag.: 32
|