|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() Ludzie, mam mały problem- niewiem jak nagrywać w TibiCam
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2004
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() Tak jak napisałeś robisz dobrze, jeszcze raz sprubuj:
1.Odpalasz Tibię 2.Odpalasz TibiCam 3.Klikasz "aktywacja", "nagrywanie", "wybierz", "(nadajesz nazwę filmowi)" 4.Logujesz się do Tibii. Jeżeli nie wyszło, to nie mam zielonego pojęcia. Może plik zapisuje się gdzieś w dokumentach, i nie możesz znaleść, przeszukaj kompa. Albo masz złą wersję TibiCam??? Jeżeli postąpisz zgodnie z instrukcją, to gdy w TibiCam, będą różne opcje itd. Będą tam również napisy, takie jak: Nagrywanie-aktywne lub nieaktywne, i powinien lecieć czas filmu. Jeżeli tak się nie dzieje, to nie mam pojęcia o co chodzi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 12 04 2004
Lokacja: Olsztyn
![]() |
![]() ja pierd*** kurde looknij sobie w dziale filmy na temat o tibi cam ale oki opisze ci
1. odpalasz tibie i tibie cam 2. po prawej stronie masz przycisk wybierz 3. naciskasz go 4. wpisujesz nazwe filmiku jaki chcesz nagrac 5. naciskasz aktywuj 6. naciskasz nagrywaj 7. logujesz sie na tibie KONIEC |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() cytuje:
ja pierd*** kurde looknij sobie w dziale filmy na temat o tibi cam ale oki opisze ci 1. odpalasz tibie i tibie cam 2. po prawej stronie masz przycisk wybierz 3. naciskasz go 4. wpisujesz nazwe filmiku jaki chcesz nagrac 5. naciskasz aktywuj 6. naciskasz nagrywaj 7. logujesz sie na tibie KONIEC koniec cytatu ech, i tak niedziała ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() Ja to robie tak...
1. Odpalam Tibie i TibiCam 2. Daje Wybierz i wpisuje nazwe filmu 3. Klikam Nagraj 4. Klikam Aktywuj 5. Loguje sie do tibi ..... i wyszysto dziala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() spoko ja na początku też nie mogłem ale ja powiem ci jesczez raz
![]() ![]() 1.Odpalasz Tibię 2.Odpalasz TibiCam 3.Klikasz WYBIERZ 4.potem AKTYWACJA 5.potem ODTWARZANIE 6.i w tibi bierzesz new game i nie wpisujesz swojego konta (czyli numer i hasło) tylko odrazu OK i to na tyle |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2004
|
![]() (10 znakow)
Duży lvl to jeszcze nic nieznaczy!! Ostatnio edytowany przez Immortal Wasek - 11-10-2004 o 10:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Lokacja: Elbląg
![]() |
![]() morphy soory ale nie zauwarzyłem....
|
![]() |
![]() |