|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Plock ZKS
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() mam pytanie czy jak wchodze w ta stronke fotosik cos tam i czy tam jest keyloger a w zdjeciu ?? bo wszystkie posty w ktorych bylo zdjecie z fotosika zostaly usuniete? pozdro
update 2007 summer Owned TIBIA LOL2 www.Zal-mi-Tibi-tego-roku.com.prv.pl 22:28 Ozio Wielki [10]: mozesz z banowac dark vadero on przezywa kazdego i mowi ze jest silniejszy od ciebie Vane_Valith;1511023]Heja wklejam tu swoje ss bo szczeże muwiąc niemam gdzie ![]() tutaj jakis idjota ropnol orca niebylejakiego na gure omal nie dedlem 21:53 Adex pall [19]: buhahahahaha red pk masz |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 06 2007
Lokacja: Plock ZKS
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
|
![]() odpowie mi ktos bo ciagle teraz sa ss z tego fotosika ...
update 2007 summer Owned TIBIA LOL2 www.Zal-mi-Tibi-tego-roku.com.prv.pl 22:28 Ozio Wielki [10]: mozesz z banowac dark vadero on przezywa kazdego i mowi ze jest silniejszy od ciebie Vane_Valith;1511023]Heja wklejam tu swoje ss bo szczeże muwiąc niemam gdzie ![]() tutaj jakis idjota ropnol orca niebylejakiego na gure omal nie dedlem 21:53 Adex pall [19]: buhahahahaha red pk masz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | ||
Zbanowany
Data dołączenia: 13 05 2007
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Najpierw napisz tak aby dało się coś zrozumieć |
||
![]() |