|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Cicha 6\Racibórz
Stan: Niegrający
Imię: 14 gwiazdek
Gildia: Wielka Wielka Wielka
Świat: Niebieska eRka
Poziom: 666
Skille: 14\15
Poziom mag.: xx
|
![]() Witam dziś wchodząc na to forum dokładnie w temat FILMY zostałem zainfekowany wirusem z jakiejś strony foteka.pl pierwszy raz mam z nią do czynienia
screen z kwarantanny http://img406.imageshack.us/my.php?image=fotekabk1.png potem zostałem zaatakowany innymi wirusami lecz z nimi sobie już poradziłem został mi tylko jeden... którego nie potrafię skasować... screen z wirusem http://img393.imageshack.us/my.php?image=wiraaaef9.png kasowałem ten program i w ogóle próbowałem różnych trików w trybie awaryjnym lecz NOD ani ja nie potrafi go skasować proszę o pomoc... oraz następny którego również nie potrafię skasować... Cytuj:
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2007
|
![]() Przeskanuj antyvirusem potem pójdź do listonosza on naprawia takie cuda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Killbox
Prosty w obsłudze, wpisujesz w okienku "Full Path of File to Delete" co chcesz usunąć. Np "C:\Program Files\Winamp\winamp*****" Czyli w Twoim wypadku będzie to owy wirus. Tradycyjnie "Standart file kill" czyli program zabjia najpierw proces, owego pliku potem go usuwa. Mozesz tak zrobic w systemie awaryjnym bez przywracania systemu, wtedy jest pewność, ze windows nie przywróci owego wirusa, bo moze miec gdzies kopie. Prawo kilk na Mój komputer>>>>> Własciwosci >>>>>Przywracanie systemu>>>>> dajesz ptaszek na "Wyłącz przywracanie systemu na wszystkich dyskac" Potem to juz normlanie w awaryjny, mozesz usuwac
|
![]() |
![]() |