|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 02 2007
Lokacja: Jaroslaw
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ma'lyy
Profesja: Knight
Świat: Xantera
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Witam, zalozylem juz taki temat, ale zostal najprawdopodobniej usuniety wiec robie nowy.
W ostatnia srode postanowilem kupic pacca wiec poszedlem do banku "Spoldzielczego". Zlozylem przelew, dalem pieniazki. Zazwyczaj pacca dostawalem po 1-2 dniach. Teraz czekam 4 i nie dosc ze nie mam pacc, to nikt sie ze mna na email nie kontaktuje.. Jak myslicie czyja to wina? Moze bankierka sie pomylila? Ja sprawdzalem swoja kopie 20x i wszystko sie zgadza. Moze Dr Omadera nie ma? Prosze o pomoc Dziekuje,Tricktickler |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Grudziądz-Batorego
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Circle
Świat: Nova
Poziom: 62
Skille: 77/53
Poziom mag.: 14
|
![]() Hmm nie zawsze sie tak dzieje... Kupowaem itemka przez allegro do Diablo II wyslalem pieniadze w Srode a u Sprzedawcy byly one dopiero w Poniedzialem
![]() Wogole tez trzeba brac to pod uwage ze niektorzy sa na urlopie i wszystko jest opoznione ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2005
Lokacja: Tychy
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zjarany Obywatel
![]() |
![]() Nie potrzebne tematy, jest opcja SZUKAJ. Ja czasami dostawałem pacc'a po tygodniu, i się nie zamartwiałem tym. Napewno dostaniesz.
![]() |