|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 10 2004
Lokacja: Dobre Miasto
|
![]() Niedawno odkryłem dobry i ciekawy sposób nabijania distanse fighting, można to zrobić za pomocą łuka-marnotrawne ale daję dużą radochę
![]() ![]() ![]() niech kumpel też nałoży najlepszy i idzcie w jakieś puste od ludzi miejsce. Potem rozpoczniecie standardowego duela* tylko do red hp i w taki sposób b. szybko idzie ci distanse fighting. ![]() duel*-walka 2, lub więcej zawodników zazwyczaj w party mode do śmierci. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Imię: Cors Ent // Tegax
Profesja: Royal Paladin
Gildia: DoF - always in our memory
Świat: Azura
Poziom: 111
![]() |
![]() Dzizus wezcie mi go bo zaraz krew sie poleje.
Zaraz.. w ktorym pleceku to ja mialem te SD? Aha mam... jaki to lvl? 7? a to 1 sd wystarczy...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() heh faktycznie trochu szybciej sie treni dista arrowami. szkoda natomiast kasy na lanie kumpla... idzie sie na cokolwiek na full attack i zbiera kase i loot. exevo con wymagane. sam sobie trenie tak na rotach... exp leci szybko, dist tez tylko troche malo rotow...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
|
![]() A nie lepiej wziac kumpla sorcerera, niech zsummonuje monka, Ty ustawiasz macro na podnoszenie spearow i walisz z monka, lurujesz sobie 2 trolle zeby one Cie nawalaly, dzieki temu trenujesz rowniez shielding, ustawiasz macro, siadasz kolo kompa i sie uczysz, sluchasz radia albo ogladasz telewizje, mozesz rowniez jesc i robic cokolwiek tylko zapragniesz, byle nie odchodzic na dluzej od kompa, bo Cie zjada, ze afkujesz i wogole cziter jestes itd. itp.
![]() Ja osobiscie czitow nie uzywam, ale macro dopuszczam, bo nie widze sensu w bezmyslnym machaniu mysza i idiotycznym podnoszeniu wloczni, czy tez podobnym machaniu mysza w celu zlowienia ryb, skoro moge w tym czasie zrobic cos bardziej pozytecznego, np. omowic z kumplem plan najblizszego hunta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() A w kazdym razie mam takie pytanie: czemu z kuszy powinno sie walic przy wiekszym skillu distans niz z luku?
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2004
|
![]() Temu ze szkoda kasy na belty, poniewaz przy niskim discie roznica w sile jest znikoma, a w cenie dosyc duza.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() osobiscie popieram huntowanie lukiem ze skillami conajmniej 40+. przy nizszych moze zaistniec ryzyko, ze nie wyjdziemy nawet na 0 ze strzalami...