|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2004
Lokacja: ja nie mieszkam ja bije lvle :P
![]() |
![]() ostatni laze sobie mojom nowom postaciom po rooku, i po drodze do All deego
kolo mostku zauwazylem dwóch pierwszo levelowców. A ich rozmowa wyglądala tak: -ej! wiesz co tam jest? (powiedzial jeden wskazujac na mostek do paccarea) -nie wiem ![]() -ty! a moze tam jest....... MAIN?!?!?! kurde i teraz nie wiem czy oni sie nabijali i robili sobie jaja albo naprawde byli newbie, nie noob tylko newbie, i nie wiedzieli ![]() ale przynajmniej smiesznie to wyglonda ![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 10 2004
|
![]() Tiaaa.
Wyglonda. Jak dla mnie to nie jest smeiszne tylko żałosne, a ty wysil swoją mózgownicę i napsiz wsyzstko porządnie. PS - nei obchdozi mnie czy masz Dysortografie czy nie - tą chorobę da się wyleczyć jak wiele, ale tobie się po prostu NIE CHCE i sie możesz nią tłumaczyć. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
|
![]() Niezli kolesie !!! No coz ale ja też zaczynając znalazłem spear na ziemi i myslałem że to jest zapałka
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Mnie też to nie śmieszy za bardzo... O wiele razy większe głupoty można usłyszeć choćby na mainie a to i tak nie śmieszy, ostatnio na foldzie stało 2 14 i 15 lvle i mówią coś takiego:
- Ej wiesz co jest w tej jaskini? -tak, tam jest bardzo silny monster, lepiej tam nie wchodzić [tu ja nie wytrzymuję i włażę,a tam rot...] Czy kogoś to śmieszy? już mogę nabijać sobie posta?? Bo mam jeszcze wiele innych pomysłów na głupie historyjki -.- A tak wogóle to by był fajny pomysł "przyczepić" rookgard do maina ![]() @are up Nezłe, zapałka wielkości człowieka ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 10-10-2004 o 19:02. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @Vegefa Ziom: Ten "dżołk" z zapałką ci niewyjdzie na forum, bo on raczej wychodzi tylko muwiony a nie pisany
![]()
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |