|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: karton
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Abo Tagteamz
Profesja: Elder Druid
Gildia: BB
Świat: Kyra
Poziom: 180
Skille: 99/99
Poziom mag.: 99
|
![]() Cytuj:
Sila dahn = Tindro po namelocku........ tak dla sprostowania;p |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2005
Lokacja: Wodzisław Śląski.
Stan: Na Emeryturze
|
![]() O-M-G Xd !
Może tak poubijać trochę BB/NF? xD @Film MIOOOOOOOODZIOooOOOOooOoOOO!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Lokacja: Maze of Lost Soul
Gildia: Insomniacs
Poziom: 159
Poziom mag.: 76
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
|
![]() Czemu od razu bot? A moze maja teamspeak gdzie lider odlicza? Skoro nie wiecie to po co sie odzywacie. Nie mowie ze nie jada na bocie ale poki nie ma dowodow to nie ma co pisac.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 10 2006
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() lol moze i tu nie widac ale ja oglodalem wszystkie filmy i na niektorych widac jak sd leci i niema takich pojedynczych nie wiem albo maja bota albo dobre zgranie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Tindro mi jeszcze na eloth mowil ze nie ma hunta wogole na Kyrze. Chyba sie pomylil hah xd.
Btw. Skad oni wzieli taka ekipe ? ;o |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: Lublin
![]() |
![]() Nie mogę już czytać tych waszych wypocin....My [czyt.Furions] znamy się wszyscy z Galany. Praktycznie każdy ma tam 100+lv i mogę Ci tylko powiedzieć, że combo odlicza na vencie 1 osoba, nikt nie gada... Wszyscy którzy mówią, że to nie możliwe to chyba odliczają na vencie combo w 10 osób i jest zajebisty chaos.
Po.2 Każdy kto mówi, że używamy bota ma zerowe pojęcie o grze "Tibia" i może zacząć czytać poradniki etc. Po.3 Żaden bot nie walnie wam tak równego combo jak my...Poza tym boty to jest jedno wielkie gówno. ![]() I edytuj sobie comment człowieku bo chyba nie wiesz jak sie pisze "dwÓch" - odmienia sie na "dwOje". Ostatnio edytowany przez Celmir - 11-07-2007 o 14:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() @up
1:rozbawiles mnie tym postem uzywacie wszyscy Ng bota ktory od dawna krazy po sieci za free... (opis jak skrakowac) 2:Raz na waszym pekwoaniu bylem noobem i koles juz nicku nie pamietam uciekal up down i Lider z (atk combo) walnol sd a zanim z 10 osob << tlyko tyle bo wszedl na gore 3; na jednym filmiku chyba z mesmero osoba krecaca wchodzac na ekran z mesmero odrazu miala pz (niemozliwe byloby tak szybki zaznaczenie atk 4; mam kolege w u was w gildi Nawet jesli macie 200 lvl i tak nie mozliwe jest takie zgranie ... ale z botem czy bez bota Gratz za ladne fragi :> Hej ty evul boterze wytłumacz mi na czym polega Cytuj:
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. Ostatnio edytowany przez paior - 11-07-2007 o 18:36. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
|
![]() _/ Furions
![]() Dobry filmik,jak każdy |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() @Paior
Awer nie wiedzialem ze jestes az takim pajacem. Widocznie nie masz kolegow,lub masz ale cie oklamuja(masz kolege w furions).Nie mozecie zroozumiec tego ze mamy dosc niskie pingi na vencie i wszyscy siedza cicho? Oraz jedna osoba dowodzi i mowi?Nie moge tego czytac,tych wszystkich waszych komentow odnosnie naszego "bota". ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2007
Lokacja: Szczecin - Pomorzany
Imię: Sammorton Aka Runa
Gildia: Furions
Poziom: xxx
|
![]() Cytuj:
Wiesz powiem ci bo jestem czlonkiem tej gildi aktualnie jest nas 16 Gralismy kiedys na kyra lecz pie**** swe zaczeli nas zabija wiec co mielismy zrobic teraz my ich zabijamy dla sprostowania nie mamy zadnego NG bota ani nic poprstu znamy sie duzo czasu i walczylismy w nie jednej wojnie powodzenia ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Ok skoro jestes taki "cwaniak" TO WPADNIEMY PO CIEBIE I KAZDY Z NAS ZROBI SS OK ? PASI CI TO BO JUZ NORMALNIE NIE MOGE WAS SLUCHAC JESTES AWER DLA MNIE ZWYKLYM NOOOBEM |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() Bylo... ale fajne kombo
![]()
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
|
![]() Biegam z nimi na akcje i oczywiscie nie uzywam NG do combo i nikt nigdy na vent nie wspomnial o tym zeby ustawic NG lub cos w tym stylu ,gdy jeden odlicza wszyscy sa cicho i praktycznie wala SD w tej samej chwili , wiec gdy sie ma ekipe bez wielu noobow takie combo jest mozliwe.Juz wku**wia mnie to pierdolenie ze Furions maja bota.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
SIGNED A wogole wiesz poprostu sa pod wrazeniem ze zabijamy takie lvl takimi malymi lvl [ ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
WIDZEWIAK
Data dołączenia: 26 06 2005
Lokacja: Carlin
Imię: Awer Fast
Profesja: Elite Knight
Poziom: 104
Skille: 89/82
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
i juz sie nie tlumaczcie i nie wolajcie kolegow z gildi an forum zeby was bronili ze nie macie bota Jeden z ostatnich filmikow kamerujacy ejst na -2 a na -3 byl hmm zapomnialem kto ale nvm i u see ~ Gz ;] btw awera juz dawno sprzedalem wiec mnie to krotko mowiac wali...
![]() Retired ![]() Od Lozecza az po Grob w moim sercu Widzew Lodz Tibia .. ssie Twoja dusze gdy biegniesz po lvl i loot..Zaslania Ci oczy na swiat, otworzy dopiero gdy stracisz kogos bardzo bliskiego. Nie używaj tych slów , bo naprawde Go zranisz , a potem zatracisz samego siebie.Wracasz do niej bo jest rozrywka ale co jest jej celem ? 100 lat zycze Wam ! bo przez Tibie tracisz dziecinstwo. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Moim zdaniem to bot, ale kogo to obchodzi? I tak 99% ludzi używa botów...
![]()
22:14 GM Faerwynn on Candia [2]: you'll end up in a prison, picking up soap for some bald guy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik forum