![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2006
Stan: Niegrający
|
![]() Witam. Ostatnio zrobiłem sobie palladyna. Chcialem nim poskillować ale na skillach 21/20 na full defie orci i trolle od spearow giną bardzo szybko. I w związku z tym ma pytanie. Lepiej kupić sobie lepsze Eq czy wydać kase na kamyczki do skillowania.
Moje Eq to : Dark Helmet Chain Armor Cooper Shield Leather Legs Leather Boots A w depo mam ~ 1k |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Świat: Morgana
|
![]() Kup dwarven shield, scale/plate armor i bedzie git. Reszta wydawaj na kamyczki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Up
Dzięki. A tak wogóle ile kosztują kamyczki na shanera. Nigdy nie gralem pallem i nie orientuje sie w cenach |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 08 2006
Świat: Morgana
|
![]() 1-2gp sztuka.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wielkie dzięki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Lokacja: Luton
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elioos
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
|
![]() Ja uwazam, ze to eq co masz to powinienes sprzedac na rooku
![]() Twoje eq powinno wygladac tak: scale armor; soldier helmet; brass legi; leather bootsy, dwarven shield i okolo 600-800 gp w depo. Kupujesz utevo lux ![]() ![]() Pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 12 2005
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Furora
Poziom: 100
|
![]() Cytuj:
@topic Moja opinia: Przede wszystkim mam wstręt do scale armora - to po prostu waste capa. Lepiej więcej zabierz ze sobą kamyczków i spear. Poza tym, widzę że jesteś "dzieckiem update'u". Grasz teoretycznie NAJLEPSZYM vocem. n/c Po updacie nie trzeba wcale skillować, po prostu expisz ze spearami. Zajmujesz cap spearami/kamyczkami i idziesz na exp. Po wbiciu 4mlvlu, kupujesz ze 2uhy, znów expisz. W miarę expa dokupujesz runek i manaski (gdy masz już 16lvl+). Na 20lvl, powinieneś mieć 60~dista. A jeśli chodzi o eq - sprawa własna. Ja mam 35lvl paladyna i dopiero teraz założyłem jakiegokolwiek armora - plate. Uważałem, że noszenie go wcześniej to po prostu waste cap, wolałem zapełnić go runami i strzałami (jeszcze przed update). Kup plate legi, steel helmet. Na 35lvlu pójdziesz na DTD, zmienisz swoje eq o armor i helmet. No chyba że wcześniej założysz blue robe. Dobra, w tym temacie to można pisać i pisać. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania - pisz. Pozdro~
![]() |