|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2007
Stan: Początkujący
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Witam odrazu mowie ze szukałem opcji szukaj ale wyskoczyło mi tylko np filmiki o tym a ja mam inne pytanie.
OK mam 49 ek mythera 72 sword i napewno dam rade na 1 poziomie pytanie moje brzmi jak zrobic ten test ? bo cos mi kummpel mowil ze przed wejsciem na arene trzeba zrobic jakis quest? czy test juz nie pamietam moglby mi ktos dac linka do tematu gdzie to jest lub wytlumaczyc? Z gory thx |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 02 05 2005
Lokacja: Olsztyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Legendary Souls
Świat: Refugia
Poziom: ^^
Skille: 1337
Poziom mag.: hm
![]() ![]() |
![]() 1 arene mozna zrobic nawet na 20 lvlu test sprawdz na erig.net
sa 3 misje 1. nabic sie z wiadra i sie nie 'wywalic' 2. przytulic misia 3. kopnac mamuta |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 02 2007
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() Ale jak je wykonac i gdzie o to mi chodzi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Witcher
|
![]() Znajdź w Svargrond NPCa Sven. Zagadaj z nim o barbarian test i dalej wykonuj instrukcje.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Lokacja: nie wiem
Stan: Aktywny Gracz
Imię: R*** t** A*******
Profesja: Paladin
Gildia: Zieloni Wojownicy
Świat: Danubia
Poziom: 16
Skille: xx/xx
Poziom mag.: 4
|
![]() Hej
przed zrobiniem musisz zrobić Barbarian Test Quest. Nie przedstawie spoila tutaj bo (tylko cicho:można dostać bana) na www.wiki.hunted.pl jest spoil poczytaj i zrób ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ej ludzie jak sie wykonuje misje bo nie wiem
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Narure Slayer
Profesja: Druid
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]()
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - |
![]() |
![]() |