|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Kraków
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Witam, zanim napiszę cokolwiek chciałbym powiedzieć iż szukałem już podobnych tematów i niestety nigdzie nie widziałem odpowiedzi na moje pytanie.
Więc do rzeczy... Gram na świecie Harmonia (Non-Pvp), mam 50 level, skille po 65 oraz bardzo dobry ekwipunek. Tym knightem wcale jeszcze nie trenowałem dlatego mam tak słabe skille i teraz chcę zacząć. Moje pytanie jest takie że nie wiem gdzie... próbowałem na slimach ale hity z sickle wchodzą już takie że nie nadażają się klonować - tragedia... Chcę się Was zapytać czy dam rade trenować na dzikim monku i czy dziki monk wali tak samo jak slime czyli im dłużej trenujesz tym więcej wali? Po drugie to czy w motls jest chodź jeden ghoul? I po trzecie ostatnie czy znacie jakieś dobre miejsca gdzie nie przychodzi duzo noobów (chodzi mi to iż harmonia to server non-pvp i często noobki lubią psuć komuś trening) gdzie będę mógł trenować tak iż kolega mi zsumonuje mi monka i dziki ghoul albo monk bedzie go atakować i ja bedę atakować tego dzikiego potwora. Proszę o odpowiedź tylko osoby które mają pojęcie na ten temat! Nie chcę postów typu "zapytaj się poprzedniego właściciela postaci" itp... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów k/Gliwic
![]() |
![]() http://forum.tibia.pl/showthread.php?p=79120
Kiepsko szukales. I cos z tym slimem wkrecasz, albo po prostu miales pecha, mi slim starczal do 70/70 spokojnie. A tak to monk bylby dobry. Mysle, ze dalbys rade bic "dziekiego" monka, a jak nie to lurujesz na niego 2 pajaczki czy cos takiego, i wtedy na pewno dasz rady. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Kraków
Profesja: Elite Knight
![]() |
![]() Wyjdź. Jak można na dzikiego monka lurować 2 pajączki OMG
|
![]() |