|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 07 2007
Imię: Marrio druid
Profesja: Druid
Gildia: Mylffon
Świat: Askara
Poziom: 25
Poziom mag.: 24
|
![]() Mam problem po wcisnieciu ctrl+alt+del pojawia mi sie kalkulator plz pomozcie ;/
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z tego co pamiętam to jest to jakiś Keylogger, a więc jeżeli zalogowałeś się na postać to szybko zmieniaj Passy.
Jak go się pozbyć już nie pamiętam. Pozdrawiam @Down Skąd wiesz ![]() Ostatnio edytowany przez Karl0ss - 15-07-2007 o 20:19. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Windows update, raczej nie blokuje mu Menadżera zadan, nie sądzisz?.
Nie jestem pewien ale to chyba ***********.Nie te forum, idz na inne, tam napewno Ci pomogą Jezeli chcesz przywrócic Menadzer zadan W systemie nie masz taskmgr.ex e więc: START>>>Uruchom>>msconfig>>>Uruchom przywracanie systemu Powinno zadzialac, nie chce mi sie teraz doglebnie analizowac twojego problemu, ale google Cie poprowadzą, "szukajcie a znajdziecie" Co mogę ci polecic www.google.pl www.searchengines.pl < Logi zapodaj, bedzie dobrze. Jezeli sie logowales, to prawdopodobnie stracisz postac, zadzwon, napisz do jakiegos zaufanego kolegi, aby zmienil Ci hasla.
Moderator Ostatnio edytowany przez Stun - 15-07-2007 o 19:39. |
|
![]() |
![]() |