|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.
![]() |
![]() Będę tu zamieszczać ss-y z mojego życia z RYL-a
![]() ![]() No to ok, iż niegram w Tibie to zagrywam w coś innego ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1) Oto armia która szykuje się iść na Demony (Ak'kanów) ![]() 2)tutaj już bieg do wieży ale bez większego przygotowania... znaczy się bez czaru Mana Cell (magic shield) bo zasłaby jeszcze i krótko u mnie trwa..za mały poziom w nim mam ![]() ![]() 3) Zanim dotarłem było już po wszystkim ![]() ![]() ![]() ![]() 4)Czekamy na Demony ... i przyglądamy się ich wieży (BUG ... ![]() ![]() ![]() 5)Dalej czekamy na Demony ![]() ![]() ![]() 6) Atak na biednego Rune (rune - Sorcerer u Demonów) ![]() 7) Tutaj uciekam na tyły żeby niedostać przypadkiem z Rota (wygląda jak SD ale jest to coś w rodzaju Ognia u Ludzkości ![]() ![]() ![]() 8)Odpoczynek...ostatni padł....czyżby??? ![]() 9)tak jak widać, gonie kolesia ![]() ![]() 10)Powrót, niedość że przez dość zły skutek (ale i tak jak sie potem okaże żaden zysk z zabicia... ? jakiś bug ???) to jeszcze zły koniec... ![]() 11)Wydawało się że nic się niestanie... więc sobie usiadłem i... ![]() 12) Jak widać na prawo od moich zwłok coś przemkneło... RUNE !!! (sorc) ... jak grom z jasnego nieba... nawet niepoczułem co mnie ugryzło ![]() ![]() 13)Czekam na respawna ![]() ![]() ![]() 14)WKOŃCU RESPAWN !!! PO 40 sekundach XD...normalka ;P na Arenie ![]() ![]() ![]() 15)Miasto Tessito (jakoś tak ![]() ![]() ![]() 16) No to idziemy spowrotem ![]() ![]() ![]() ![]() 17) No i jesteśmy... Western ? ![]() ![]() 18) Zanim wszyscy dojdą pokaże wam moje statsy itp ![]() ![]() 19) Tera czary, 1 ![]() 20) 2 ![]() 21) 3 ![]() 22) 4 ![]() 23) 5 ![]() 24) No dobra niechce pokazywać ostatniego czaru bo to jest do Teleportowania drużyny w miejsce w którym ty się znajdujesz... nieposiada poziomów i zabiera 2k many. Tu widać tajemniczą .... Kostkę ??? (nie bug) może prezent od Obcych ![]() ![]() 25) Nieznany przezemnie wcześniej czar.... nieposiadam go ![]() ![]() 26) Eh ledwo co wyszliśmy to Rune nam wyszkoczył ![]() ![]() 27) Ok biegniemy do wieży ![]() 28) No to Mojo (najlepszy PVP sorcerer u ludzi) teleportował ![]() ![]() 29) Na dole widać że coś zrobiłem...a dokładniej zabiłem 2 ![]() ![]() ![]() ![]() 30) Pogoń - na przodzie widać Ak'kana ... a dokładniej Templayera (chyba dobrze napisałem ![]() ![]() 31) Pogoń - On jeszcze żyje :O . A ja niemam zasięgu na czar ![]() ![]() 32) Niech to...zgubiłem go ![]() ![]() 33) Ok, odpoczynek ![]() ![]() ![]() 34) Tu widać jak Demon zabił Polaka !!! (King_Ralf to Polak) ale Polak został pomszczony przez Mojo ![]() ![]() 35) Oto rune (lvl 66 !!!!) ... eh widać że ma Flexiblity (odmiana Magic shielda u Demonów... ) ![]() 36) Obydwa czary które wystrzeliłem nic jej/jemu niezrobiły ![]() ![]() 37) Hit od rune ![]() ![]() 38) Tu dostałem z Rota ![]() ![]() 39) Pożegnanie z innymi... ![]() 40) No i na koniec moje statsy : ![]() Edit: Kreska obok nicka oznacza ze jesteś Elitą albo Veteranem ...chodzi tu o sławę (Fame) ![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 12-10-2004 o 02:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Częstochowa
Stan: Na emeryturze
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() hmmm moze w to zagram... nice ss
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Chodzież
Imię: Kosior
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 64
![]() |
![]() W Ryla gra człowiek który pokażał Tibie mnie i moim kumplom ale sam przestał w nia grac. Ostatnio gra w ryla ale podobno maja go zrobic całkowicie płatnego hahahaha. Tibia jednak jest najlepsza !!!!!
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2004
|
![]() Hmmm to hyba jest forum o zdjeciach z Tibii. Powinienes je w innym dziale zamiescic. A co do tej gry jakas lipna na tychh ssach sie wydaje. Mala widocznosc itp. A ja preferuje jednak wyglad z gory tak jak w Tibii i grafike 2d. Moze to sie wydawa smieszne ale w przypadku Tibii ten wlasnie wyglad poprawia widocznosc. Wszystko jest wyrazne
![]()
![]() |
#5 |
Zbanowany
![]() |
![]() Up:
1)Gdzie masz napisane że to tylko o tibii ??? 2) ta poprawiona widocznośc... pixele ...lol... a jaki zasięg widoczności ![]() Up Up: Wiem że mają ją zrobić całkowicie Płatną ale ja narazie czekam na Guild Wars (mam zamiar kupić... tyko płytke i cd-key... płatna gierka to niebędzie (chodzi mi o płacenie za miesiąc ) ![]() down: Może zamkną ... ale bardziej mi się wydaje że przeniosą :/ . No ale póki co to jeszcze jest tu ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 12-10-2004 o 10:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 09 2003
Lokacja: Chodzież
Imię: Kosior
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 64
![]() |
![]() Hmmm myśle ze zanim umieścisz tu te ss to ten temat zostanie juz zamkniety bo to jest forum o tibi, no ewentulanie mógłbys te ss wkleić w dziale RPG przynajmniej mi sie tak wydaje
![]()
![]() |
#7 |
Zbanowany
![]() |
![]() Ok długo mnie niebyło ale wróciłem
![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz zamieszcze screeny...zasrana klawiatura i jej glupi alt. . . bede pisal bez polskich liter... Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 16-10-2004 o 12:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() Zmień serv, bo nic nie widać. Nauczcie się korzystać z takich servów jak http://www.photobucket.com
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
![]() |
![]() WIESZ KURDE CZEMU NIEWIDAĆ?!?!?! POMYŚL !!! JAK ZGRASZ ZADUŻO NA FTP TO CI BLOKUJĄ !!!! BANALNE CO NIE ?!?!?!?!??!?! .... eh zaczynam pisać posta ze zdjęciami i niebęde zmieniał na żaden inny serw, ten jest łatwy w obsłudze
![]() Edit: Sorka ale jestem WKU***ony na moją klawiature... tamte pierwsze sski... zamieszcze potem spowrotem tera chce zrobić te (są na 3 kontach)... wszystkie razem zajmują 29 mb ! Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 16-10-2004 o 12:41. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() Cytuj:
To twoim zdaniem jest zablkowanie ftp ?? A photobucket.com jest bardzo prosty w obsłudze. Ostatnio edytowany przez Walrock - 16-10-2004 o 13:01. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
![]() |
![]() Nie no kurna !!! .... 5 raz to pisze :/ .
1) Początki mordercą , na górze koło pasków z hp i mp jest lvl więc niebęde go mówił ciągle.... ![]() ![]() 2) Więc odpoczynek przed huncikiem na lepszych szkieletach... ![]() 3) Statsy ... ![]() 4) Ok pierwszy atak od mojej strony. Skill podwójny (niewidzialność + Backstab) ![]() 5) Efekt skilla, jeszcze niewidzialność działa ;O ![]() 6) Normalne ataki w szkieleta ... ![]() 7) (Patrz wyrzej) ![]() 8) Hit we mnie <ziewa> ![]() 9) No i jedzonko działa czas bić dalej ... ![]() 10) Po nudnej walce trzeba odpocząć ![]() 11) Pokazać moją twarz boję się ![]() ![]() ![]() 12) Dobra mała odmiana... atakujemy larwy. ![]() 13) żaden problem z nią ![]() ![]() 14) tu już ma 50% hp ja prawie też ![]() ![]() 15) no i znowu odzyskiwanie hp, bicie, odzyskiwanie hp i bicie... monotonne ... ![]() 16) Skok w ....przód ![]() ![]() 17) zamazane ... huh ? ![]() 18) Moje 3 hity... nawet ładne jak na mój lvl ![]() ![]() 19) mało hp zostało... kręci mi się w głowie ![]() 20) Backstab bez niewidzialności. ![]() 21) Niewidzialnośc puszczona ale efektu jej jeszcze nima ![]() ![]() ![]() ![]() 22) Dwoi mi się w oczach ![]() 23) Migrena mnie dopadła ... ![]() ![]() 24) Taki ból glowy że hey... trza iść po PanAdolf-a ![]() 25) a mojego hitu niema... ![]() ![]() 26) Bieg z przeszkodami...(w powietrzu) ![]() 27) Niech to... 2vs 1 :/ . ![]() 28) Radość (podskoki )że dostałem o połowe mniej expa (4829 :/ ) ![]() 29) NUDYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY ![]() 30) On ciągle stoi ;/ ![]() 31) bo ja już ledwo co stoje ;/ . ![]() 32) hit ostateczny ![]() ![]() 33) Wyjść czy niewyjść oto jest pytanie (nudyyyyyyyyy) ![]() 34) OMG i znowu to samo ![]() ![]() 35) I znowu ta Migrena ...ouch ![]() 36) Migrena pewnie przez to jak mi przywalili w to coś metalowego na twarzy... w oddali widać walke ![]() ![]() 37) A to ja niewiem co to jest ??!??!?!?! ![]() 38) zzZZZzzz (tu lunatykowałem ... niepamiętam tego ;P ) ![]() 39) nędzny hit ![]() ![]() 40) On ucieka ? ![]() 41) Boooom ![]() ![]() 42) Boss plx ![]() ![]() 43) Wracamy do obowiązków ![]() 44) On ucieka ??? miał większe szans (1 hit i dead ... ja ) ![]() 45) Monotonne.... ![]() 46) Killed by ... Na dole pisze ![]() ![]() 47) Omg... gdzie moja dusza ??? ![]() 48) Jak by nic sie niewydarzyło odszedł z psami do domu.... ![]() 49) Targ... ile tu ludu. ![]() 50) Sprawdzałem każde stoisko pokolei... ![]() 51) Teleport... Ciasny ... i nie własny ![]() ![]() 52) Fotka pamiątkowa ... z maską !!! ![]() 53) Tu już dla bardziej wrażliwych... wchodzisz na własną odpowiedzialność !!! zawału można dostać ! http://republika.pl/ryl1/52.jpg Niedługo dam 2 pozostałe części ... a narazie to comment .. jeśli niezasneliście ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Niebieski - 16-10-2004 o 13:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 10 2004
Lokacja: Swinoujscie city
Imię: Glana Levafaz
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 34
Skille: 70/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() LOOL Ta beta jest Open ?? wypas gra Ja czekam Na World of Warcraft Ale w to też bym porzeznil ^^ Podaj stronke !!
![]() ![]()