|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 07 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Alex Theus
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Astera
Poziom: 37
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() Witam!
Pisze ten temat ponieważ mam dość ważny problem.Bowiem,ostatnio bardzo często mam kicki w Tibii przez co nie moge spokojnie grać ;/ Słyszałem że istnieje program który przyspiesza przepustowość łącza przez co niema kicków.Przeszukałem chyba całe google,dobreprogramy.pl i nie znalazłem NIC ! W tym moja prośba,chciałbym aby ktoś podał mi skąd ściągnąć taki program lub ewentualnie podać inne rozwiązanie ;d Odrazu mówie że w sprawach informatycznych jestem tak lewy że głowa boli więć prosze opisywać co mam ew. robić,lub co podać ;d Z góry dziękuje Averhear Ps.W unieszkodliwieniu kicków nie wchodzi zmiana internetu ;/ Ps.II Posty typu "zmień neta,niegraj w tibie" będą reportowane ;d |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Zmień neta albo nie graj w Tibię.
@topic Może sprecyzuj - jakiego masz neta, czy dzwoniłeś do providera, czy rozłączenia tyczą się tylko Tibii czy ogólnie internetu? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Net:
Rodzaj połączenia :Lan (router na 3 kompy) Neostrada 512 ;/ Nie dzwoniłem do providera,wyłączenia zdarzają się tylko w Tibii,internet chodzi dobrze i płynnie ;d Pozdrawiam Averhear |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() http://www.pobieralnia.pl/kategoria-...rnetowego.html
Nie zaszkodzi zadzwonic, do neostrady, bezpłatne 0800-102-102. Zapytaj gdzie tkwi problem, ew radze jeszcze poszperac po forach informatycznych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() @up
A teraz powiedz debilu co twój post wniósł do tematu? @topic Odświeżam ! Nadal prosze o pomoc ![]() Pozdrawiam Averhear |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Aż dziw łapie, że tak tępa istota tylko tyle błędów robi, ale to zapewne sprawka firefoksa ;[ @2dałn nie mam neło ; p Ostatnio edytowany przez Rybzor - 16-07-2007 o 21:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() A co my kurwa? Infolinia neostrady?
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 04 2007
|
![]() Przygadał kocioł garnkowi.
Zobacz na połączeniu manualnym Neostrady. http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=59217
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 28 12 2006
Imię: Shermonator
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Inshon
Świat: Furora
Poziom: 115
|
![]() Mialem ten sam problem to nie wina neta a routera musial bys usunac zapore routera na twoj komputer i sciagnac jakas inna zeby mozna bylo wybierac ktore porty ma blokowac bo router blokuje tibie automatycznie ;P sciagnij najlepiej zonealarm i ytak automatycznie o wsyzkie programy pyta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2005
Lokacja: Daleko
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Iridia