|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Under dark skies
Stan: Tutor
Imię: Raven Cien Gomeza
Profesja: Knight
Gildia: Maggot Corps
Poziom: 100
Skille: 90/85
|
![]() No wiec mam takie pytanko- gdzie zastane golemy na edron? Oczywiscie ani mysle isc na MOLTS ani na zadne spawny warlockow. Po prostu jakas jaskinia itp z golemami. W miare mozliwosci zadnych stworkow wymiataczy po drodze.
I z jakimi skillami ryc na nie idzie? Jakie taktyki? I ile uhow zabrac? Pomozcie! ![]() Edit: No nie mowcie ze nie wiecie...
Niezdarnie tańczyć na granicy zła I nawet stoczyć się na samo dno Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk Posiadam wiarę w niemożliwą moc Potrafię, jeśli chcę rozświetlić mrok Mogę poruszyć was na kilka chwil Tylko zrozumcie, kiedy zechcę znowu sobą być Ostatnio edytowany przez Prawo Kruka - 12-10-2004 o 16:43. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No wiec za czasu mojego grania na Aldorze (Djinn van Hellsing) na 30 lvl ze skillami 66/65 w eq:k set, dev helm, c shield i fs to na balance potrail przywalic we mnie za ~40 a ja ~115...od 30+ lvla mozna chodzic, bo na 3-4 schodza Ci 2-3 uhy, lub full mana na exure. Ja osobiscie polecam bardziej molts, bo bierzesz:
-2-3 bp hmm, bp uh, bp mana fluid i robisz rundki: monk, shaman, bh, slim, stone golem, ew. drag. i tak w kolko ![]() btw. co do edron to nie wiem