|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Wawa
Stan: Aktywny gracz
Imię: Wacek Green
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Green Revolution
Świat: Secura
Poziom: 29
Poziom mag.: 40
![]() |
![]() Czytałem już wiele artykułów / topiców na temat jak kupić PACCA przez poczte. W każdym był opisany sposób żeby włożyć pieniądze w kartke A4 z numerem Ref, tak aby nie było widać pieniędzy. A pod tym masa postów, że jednemu sie udało, a drugi czeka juz miesiąc i nic.
Czyli załeży to tylko od tego czy listonosz będzie tak miły i nie zabierze pieniędzy lub ich nie zobaczy? Myślałem żeby włozyć pomiedzy pieniążki 2 kawałki tektury, ale narazie zrezygnowałem. Czy jest sposób żeby wysłac legalnie wysłanie pieniędzy przez pocztę do CipSoftu? Jeżeli jest, to ile zapłace więcej niż polecony z priorytetem? Jezeli nie ma, to czy te kartoniki coś dadzą? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Warszawa
Imię: Tomasi
Świat: Arcania
|
![]() a nie lepiej zalozyc konto w m-banku(jest to darmowe) wykupienie karty kosztuje 21zł wplacacz dolce i kupujesz karta ja tak zrobie moim zdaniem w miare tanie i bezpieczne
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Imię: Hidetaka
Gildia: Defenders of Ulthuan
Świat: Secura
Poziom: 130
Poziom mag.: 74
|
![]() Thomasi napisalbys cos wiecej o m-banku co ?
tez nie chce slac kasy poczta a kumplowi matka zabrala karte ![]() Jakis ograniczenia koszta wymagania ? |
![]() |
![]() |