![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Nie napracowales sie - z tego co widze to sa podstawowe formy i podstawowe textury, prawda?
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Czy to program freeware, shareware czy coś?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 03 2004
Lokacja: from Dwarves Lands...
|
![]() Cytuj:
Smoki powinny być okrutne, chytre, nieczułe i straszne. Ale coś ci powiem, czlowieku.... Smoki nigdy nie paliły na stosie, nie torturowały, nie rozpruwały na kawałki i nie nazywały tego moralnością. Terry Pratchett, "Straż! Straż!" ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Wyszków
|
![]() ![]() Ten program jest boski.. cholernie drogi ale warto go mieć clicknij tu: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 09 2003
Stan: Na Emeryturze
|
![]() 3dsm4 jak wychodzila to byla po 2k$ , pamietam bo wtedy se zalatwialem, oj dawno sie tym nie bawilem, oj dawno, a jesli chcesz jakis porad to polecam forum http://www.max3d.pl/ , tam mi zawsze pomagali ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 10 2004
|
![]() Ja ten programik posiadam, zdobyłem go przez neta ?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() przejrzales mnie, podstawowe bryly i tekstury, ale ucze sie od 2 dni dopiero.
Moze mam kase co? Na serio zdobylem od kolegi brata, ktory wygral olimpiade informatyczna w Polsce. Rozne firmy zasponsorowali mu kilka "programikow" i mi zrobil sam cracka do tego. Oki przejrze te stronki, ale jakby ktos mogl pomoc to poprosze. Tutoriale sa same w sobie w programie tam gdzie "help" jest |
![]() |