|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2007
|
![]() Otóż, mam problem, i do tego poważny. Grałem sobie dzisiaj moim charem, po czym chciałem dac logout'a na inną postac. NIE MOGŁEM. Dlaczego? Bo mój char, na którym początkowo grałem, jest podobno cały czas online. Nie dziele z nikim konta, i na pewno nikt mnie nie shackował. A to dlatego, iż podczas logowania na tego chara, pokazuje mi sie moja ostatnia wizyta w tibii. Mam w tej chwili jeszcze 2 miesiące Pacca i bardzo mi szkoda marnowac ten czas na jakies bugi. ;/ Bardzo prosze, pomóżcie mi!
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Węgorzewo
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sir Gofer
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 42
Skille: 79/79
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Chciales przelogować uzywając funkcji CTRL + G ? :> A sproboj moze CTRL + L , wybierz postac i pacnij ENTER :>
Jesli nie zadziala to nie mam pojecia. Ale kiedys na tibi 7.6 bodajze mialem identyczny problem. Za kazdym razem gdy dawałem CTRL + G, pisało ze postać online... a gdy robiłem CTRL + L wszystko smigalo dobrze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Musisz poczekać do restartu serva.
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2007
|
![]() @Barniakos
Dzięki za podpowiedź, jednakże to nic nie daje :/ EDIT: @Uther Też tak myślałem, jednak wolałem się spytac, aby moc szybciej grac ;] @Down Wiesz, dla mnie to nie jest taki poważny problem, aby od razu siedziec na forum.tibia.com i męczyc się z postem, który i tak mi nic nie, może prócz 2h grania więcej ;] Ostatnio edytowany przez Granger - 19-07-2007 o 18:29. Powód: Nie chciałem 3 posta pisac |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 04 2007
Lokacja: Węgorzewo
Imię: Sir Gofer
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 42
Skille: 79/79
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Skoro to nie działa, to może napisz posta na forum.tibia.com w dziale Technical Support ? Powinni Ci odpowiedzieć na to pytanie, bo sam jestem ciekaw co z tego wyjdzie. Myślałem ze ten kłopot już dawno mamy za sobą a tu zonk... ;/
Ostatnio edytowany przez Barniakos - 19-07-2007 o 18:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Ja też mam ten problem.
![]() Pomóżcie prosze |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Wodzisław Śląski
Imię: Gloomy Lady on Rookgaard
Profesja: Rookstayer
Świat: Aldora
Poziom: 22
Skille: 19/24
|
![]() Też mam ten problem ;| od 6 godzin nie mogę się zalogować na moją drugą postać ;| Nie chce mi się czekac do restartu servera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() po pokazaniu sie listy postaci nie wybieraj odrazu innej, tylko poczekaj z 10s.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() albo Freez albo "logout" sie zepsulo i nierozlocza
Wez logou oare razy i "Exit" ![]()
![]() |
![]() |