|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 03 2006
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Witam. To mój pierwszy fake. Chciałbym przedestawic wam w nim życie głównego bohatera - Taelesa, który zdaje test na maga.
![]() Prolog niżej Wiem, że brzydka trawa i droga, ale postaram się to zmienic. No i jest troszke za duży. ![]() ![]() ![]() Dobra koniec prologu. Zglaszam rekrutacje. Potrzebuje: Generala Przyjaciela Taelesa Kilku Magow Asasyna I innych: kogo tam chcecie.
http://s4.battleknight.onet.pl/index...e&ref=Nzc5NTg2 - Wejdź, pomóż. To nic nie kosztuje. ![]() Ostatnio edytowany przez KICYBAS - 19-07-2007 o 20:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() No przynajmniej wiesz co jest zle. Zdalo by sie poprawic grafike bo beda ci dawc oceny typu 3/10. Fakt troche za duzy format robisz, ale lepiej tak niz wszystko 'na kupie'.
Probuj dalej bo moze fabula bedzie fajna. *Jeden z adeptow nie ma nazy nad glowa na 3 obrazku. tzn. pierwszy od prawej. <Przepraszam za bledy ale cierpie na dysgrafie(tu tego nie widac) i dysortografie(to widac wszedzie)> GOGO Ciag dalszy...> |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2005
|
![]() - czyścimy.
Ostatnio edytowany przez Krizz - 27-04-2011 o 21:13. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() @up
Kriss To ja niechce cie widziec w zlym humorze ![]() @top grafy wft? -_- format fabula czyli 4/10
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kudlinek
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Fortera
|
![]() "Wiem, że brzydka trawa i droga" - wkurza mnie takie coś. Skoro wiesz, że coś jest brzydkie to czemu nie starasz się tego poprawić tylko dajesz takie badziewie na forum! I to nie tylko ty...
3/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Kilka błędow blisko drzew .
Fabuła fajna i pomysł też . Grafika Adepcie ! ![]() Zrób z nią coś ![]() Nie dam oceny ;p Alle ogolnie Gud ;p |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2006
Lokacja: Lublin
Stan: Niegrający
Imię: Ostatni druidus
Profesja: Druid
Świat: Grimera
Poziom: 27
|
![]() 2/10
- Brzydki Outfit Taelesa -Wszystkie outfity prawie takie same(wlosy czasem jasniejsze czasem ciemniejsze) -Grafika z innych gier? oh nou +za to ze sie starales @down spamer/smaperka no comment... Ostatnio edytowany przez Acebb - 20-07-2007 o 21:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 01 2006
Lokacja: Śląsk
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xantera
Poziom: 50+
Poziom mag.: 10
![]() |
![]() Moze nie wyglada to najladniej ale wazne ze masz fabule calkiem niezle sie to zapowiada czekam na więcej
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra Part 1.
Miłego oglądania. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Proszę o komenty. ![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 05 2007
|
![]() 1. część wyszła ładniej niż prolog. ładniejsze out łuh łądniej
![]() fabuła nie powala widać to było seeetki razy. a ta wioska mógłbyś ją późneij pokazać, ogólnie nie mam nic do zarzucenia (zostanę zbluzgany ze jestem noobem który ma niski poziom itd. ) brakuje co niecoś postaraj się. 6+\10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2006
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ładne. More
![]()
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Nie jest tak źle.To twój pierwszy fake wiec nieźle.Jak będziesz robił dalej takie postępy z części na część to będzie dobrze
![]() Ja moge się przyłączyć do fabuły: Nick:Matteq Prof:Moze byc knight lub palladyn(lepiej knight) outfit: Jeśli palek to: link@down(nie umiem zdjec wklejac) http://foteka.pl/7f997c96bbc905e8aaa4c8be712cbfa7 Jeśli knight to: http://foteka.pl/1a1927026e093b067057cdccbd80aa67 i jakbys umial dodaj do knighta jakis swordzik P.S. moge tez byc kumplem maga;D |
![]() |
![]() |
#13 |
Guest
|
![]() Nie jest tak źle.To twój pierwszy fake wiec nieźle.Jak będziesz robił dalej takie postępy z części na część to będzie dobrze
![]() Ja moge się przyłączyć do fabuły: Nick:Matteq Prof:Moze byc knight lub palladyn(lepiej knight) outfit: Jeśli palek to: link@down(nie umiem zdjec wklejac) http://foteka.pl/7f997c96bbc905e8aaa4c8be712cbfa7. Jeśli knight to: http://foteka.pl/1a1927026e093b067057cdccbd80aa67. i jakbys umial dodaj do knighta jakis swordzik P.S. moge tez byc kumplem maga;D 7/10 *linki bez kropek na koncu sry za double post plx mod usun 1 Ostatnio edytowany przez matteq94 - 21-07-2007 o 00:08. Powód: double post |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Next Part
![]() Jest krótki, nawet bardzo, ale niemam dużo czasu. MIŁEGO OGLĄDANIA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Do następnego parta potrzebuję koniecznie generała! I proszę o komenty ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
|
![]() Może fabuła dośc fajna tylko nie rob w takim dużym formacie
![]() ps: JA chce być Generałem xD
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2006
Lokacja: smiernik
Imię: zenek z odpustu
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 22
Skille: 60/55
Poziom mag.: 4
|
![]() masz tu generala:
![]() Nick Relvo fake 7/10 na zachente
\,,/ d^.^b \,,/ to jest ziomal pomagam mu naklonic ludzi zeby sluchali Hip-Hopu i Rapu skopiuj go do sF(xD)ojego podpisu zeby pomuc mu zapanowac nad swiatem MUAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAH |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Dobra,teraz już bez wyzwisk bo znów ktoś na mnie naskoczy.
- trochę przy duże kadry,zmniejsz je trochę(ale tylko trochę!) - napisy rób od lewej do prawej,bo tak nie można się połapać w jakiej kolejności czytać. - na 3 screen'ie nie które przedmioty są w złym kierunku ustawione(widać,że paint>obróć w poziomie) - Budynek straży krzywy,tak jak schody.Chyba nie mają tam uzdolnionych architektów ![]() - Dużo się z tego part'a nie dowiedziałem,ale może dlatego,że reszty nie chciało mi się czytać. - Jak krótki to po co dodajesz!Najpierw dokończ drugiego dnia,bo później się nie którzy dziwią,że ten part sensu nie ma. To tyle,mam nadzieje,że nikt nie powie,że tylko wyzywać potrafię. Ostatnio edytowany przez Oerciak - 21-07-2007 o 14:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() hehe thx za dodanie mnie do fabuły jakbyś mógł zmienić broń na inną to napisz na PW(CZY MOŻESZ I NA JAKĄ).A teraz moja ocena za ten part(deczko subiektywna):
+fabuła niezła +dodanie mnie ![]() -trochę krótkie -nic sie nie działo -za duże kadry -trochę stare itemy,postaraj się wprowadzić nowsze,choc z tibi 7.6(m.in krzesla,mury,okna) Ogólnie 6/10 Zrób jeszcze dziś troche więcej @edit Zapomniałem,rób next party bo fajna fabuła,aha i zmien to bo na 1 obrazku jest nick "Matteq" a na drugim "Mattequ" Ostatnio edytowany przez matteq94 - 21-07-2007 o 14:52. |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() No i next part
![]() Życzę miłego oglądania. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Komenty Komenty ![]()