Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Dla początkujących > Profesje

Notki

Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 13-10-2004, 15:32   #1
matron
Guest

Domyślny Największy dylemat życiowy, a raczej tibijski

Mam wielki dylemat.Muszę sobie wybrać dobrą profesję, a Knight mi nie pasuje, ponieważ szkolę się w walce mieczem i tarczą, a Knight ma dla mnie za mało czarów.Proszę o pomoc w dobraniu profesji (ost. może być Knight...)

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 13-10-2004, 16:59   #2
Helixaw
Użytkownik Forum

Helixaw's Avatar

Data dołączenia: 24 06 2004
Lokacja: Sosnowiec

Stan: Na Emeryturze
Imię: Polalunia
Świat: Aldora
Domyślny

Nah, tak trudno poczytać kilka poradników? Takich tematów było już multum. Ja polecam rycka mimo wszystko bo jak wytreni skille to nawet najgorszy potwór, jakim jest lag nie zdoła go zabić
Helixaw jest offline  
stary 13-10-2004, 17:03   #3
Khan
Użytkownik Forum

Khan's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd

Profesja: Knight
Świat: RL
Domyślny

Polecam knighta dla początkujących. Latwo sie treni, latwo expi i kasy nigdy nie brakuje, duzo hp i sporo cap. Czary są jakie sa - leczenie, swiatlo, antidotum. Do tego dochodzą Runy (hmm i uh) oraz unikatowe czary PACCów jak 'berserk' czy 'chalenge'.
Khan jest offline  
stary 13-10-2004, 17:58   #4
matron
Guest

Domyślny

dzięki, ale chciałbym mimo wszystko usłyszeć jakieś opinie o Druidzie (czy dobrze trenuje mieczem)

stary 13-10-2004, 18:19   #5
Matfiej
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 03 09 2004

Domyślny

Druid lepiej trenuje mieczem niż sorc, ale i tak kicha. Jeżeli nie będziesz mieć pacc to druid to bardzo dobry char, bogaty bo szybko robi UH-y na sprzedaż. Ale jeżeli to ma być char z pacc to najlepszy jest sorc. No chyba, że wolisz coś móc mieczykiem walnąć, albo innymi broniami to wtedy może być palek, ma sporo czarów i skille mu w miarę sensownie rosną (szczególnie dist).
Matfiej jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania