|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2004
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lord Viveka
Profesja: Sorcerer
Świat: Trimera
Poziom: 28
|
![]() U mnie jest to samo. Jeszcze o 15 wszystko było dobrze, ale teraz jedna z moich postaci jest caly czas online (myślałem, że mnie ktoś shackował i zmieniłem hasło
![]() Z góry dzięki za odpowiedź. RE: down Jak pisałem to nie mogłem zobaczyć, że już to wyjaśniłeś... Sorry ale jak zauważyłenm ten temat to chciałem szybko napisać, że mam ten sam problem i nie patrzyłem na inne tematy. Ostatnio edytowany przez Lord Alek - 13-10-2004 o 20:20. |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Sanok
![]() |
![]() Duzo ludzi ma tak, trzeba bylo poczytac nizsze Tematy.
Mi to Wuglada jakby strona sie zawiesila w pewnym miejscu. Najprawdobodobniej wszystko wroci do normy po jutrzejszym savie serverow. mniejmy nadzieje ze ich nie cofna!!!
#4 | |
Nikt ważny
|
![]() z tego co się dowiedziałem wynika, że narazie niewiele o tym problemie wiadomo albo po prostu natrafiłem na niedoinformowanego Counsellora:
(nie śmiejcie się z mojego angielskiego ![]() Cytuj:
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! Ostatnio edytowany przez Hegemmon - 13-10-2004 o 20:29. |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() a ja dzisiaj nie mogłem właczyć stronki tibia.pl :[
dopiero teraz sie udało |
![]() |