|
Notki |
Grafiki Masz talent do grafik? Zamieść swoje prace tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Olsztyn
|
![]() No więc nie ukrywam tego, że nie mam talentu plastycznego, jednakże postanowiłem zamieścić to, co w mojej głowie się kołatało
![]() ![]() Milenijny miecz. Statsy: 42/25 jednoręczny. Specjalne: Gdy powali się wroga, miecz zbiera energię, którą można wypuścić tak, jak zaklęcie, zadając (x+y+z)/50 obrażeń, gdzie x=twój lvl, y twój sword fighting skill oraz z=ilość zabitych potworów przed wypuszczeniem energii. Wypada z: hero(rzadko), black knight (b.rzadko), Dragon Lord (rzadko) Kijowo mi ten promień wyszedł, wiem ![]() ![]() Milenijna tarcza. Def: 35. Specjalne: Pozwala rzucić czar mana shield za 30 many działający x*2s gdzie x=shielding skill; za 80 many oraz 30 hp rzuca zaklęcie niewrażliwość (nun mortale), który podwaja(!) shielding skill na 5 sekund. Wypada z: hero (b.rzadko), demon (rzadko) ![]() Milenijny pierścień. Podwaja prędkość twojego chodu przez 30 minut + dodaje +3 do wszystkich skilli i magic lvl + obrażenia od trucizny, ognia i energii zadają 10% mniej obrażeń. Wypada z: Demon, Giant Spider (b.rzadko). To by było na tyle. Comment, plz. @down: to już wyższa szkoła jazdy, ja na poziomie podstawówki jestem ![]() Ostatnio edytowany przez Zureq (RUBERA) - 13-10-2004 o 22:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Wiesz, to co wszyscy mówią(niewiem czy to sie tyczy tylko pix artów), ale wypełnianie kolorem nieciekawie wygląda, chociarz tam gdzie jest wypełniony kolor, to daj jego 3 odcienie, ale pomysł spox, trenuj
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() PIerścień najładniejszy
![]()
![]() |
#4 |
Nikt ważny
|
![]() wiesz.. do super artów to to nie zalicza się ale na tym forum widziałem znacznie gorsze
![]() muszę ci jednak przyznać, że czasami potrafisz wyczuć kształt ale jak powiedzieli poprzednicy musisz popracować nad cieniowaniem jeśli chcesz stworzyć jakąś fajną grafę to nie używaj domyślnych kolorów painta bo one są beznadziejne- za jasne, za ciemne, za sztuczne.... ps. ten pierścień na początku wziąłem za tarcze ![]()
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @Hege: A ja chciałem mówić, że opisy itemków są zbędne
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Mithrilowa Hala
![]() ![]() |
![]() Cieniuj i jeszcze raz cieniuj
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Spoko pixarty (nie paintarty hehe) ale są jakoś tak dziwnie robione. Chociaż szczerze to tarcza mi sie nie podoba miecz nawet a najlepszy jest pierścień.
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Użyszkodnik