|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 05 2006
|
![]() No to sobie popatrzcie jak chcial mnie nabrac <sciana> ludzie to mają pomysly lool (sory za przeklenstwa w tym tekscie) xxx to ja
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2006
Lokacja: Za górami, za lasami....
Wpisy bloga: 1
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
|
![]() Zomg..........................
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2007
|
![]() Heh pomysłowość chakierów nie zna granic
Ja też już byłem na blackliście ![]()
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() zal mi takich noobow ;s lepszy byl noob co probowal zhakowac w stylu 'jak zmienic ss na jpg zaplace nawet 20k !!!' ktos to zreportowal tzn skopiowal na helpie ja akurat bylem tutor prosi o przetlumaczenie, ze akurat bylem ang znam nawet dobrze to przetlumaczylem, tutor sie pyta i co z tego koles perosi o pomoc, wytlumaczylem mu ze koles pozniej mowi ze ma nielegalna wersje visty i mu paiont nie dzial i czy on moglbymu to zrobic ;d tutor nie wierzyl, napisal do tego hackera ze on mu pomoze (napisal w jezyku ang) jednak polak bronil swego i chcial rozmawiac po polsku
![]() ![]() oczywiscie tutor potem tego kolesia zglosil do gma aktualnie chyba ma banna ![]() hueheuheuhu i tak sie ma chody u tutorow O_o pewnie nie duzo da ale zawsze cos jak znajduje jakiegos bottera albo co napisze do niego to postara sie o cos wiecej ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Bójmy się~!!!111
Cytuj:
A czy trzeba było zakładać ten temat? Ehh...
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() To niesamowite ! Ahhh..Powiało grozą ! Rozumiem Twoje obawy przed tym czy to prawda z tą blacklistą, ale niezbędny był nowy temat ? Przyklejony temat o noobach też jest- moze powinenes sie z nim zakolegować ?
Ostatnio edytowany przez Calen Futh - 25-07-2007 o 21:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Up: A po co? W takim temacie stajesz się od razu COOL.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Na planecie Ziemia
Stan: Niegrający
Profesja: Druid
Świat: Secura
|
![]() ja z jednego hakera śmiałem sie cały dzeń gadał mi o mpa bocie że jak zainstaluje program bede miał mpa i nooby z 8 lv na to wchodziły
![]()