|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam problem.Wiem, że o tym już pisałem, ale proszę moderatorów o nie usuwanie tego posta.Głowię się nad jednym z zawodów: Druidem i Paladynem.Którego wybrać?Wybórmusi być słuszny, bo zamierzam wykupić sobie pacc'a.Che miec wojownika, który szybko szkoli się w walce mieczem, tarczą i ma dobre czary.Doradźcie mi jakiegoś.
|
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 08 2004
Lokacja: Moria
|
![]() Ehh
Do miecza i tarczy lepiej oczywiście pallka. Ale jeśli chodzi o czary to lepiej Drutka... Zależy co chcesz robić. Jeśli chcesz być szybkim i samotnym wojownikiem który będzie szybko UCIEKAŁ i zabijał to lepiej pallka. Ale jeśli masz paru dobrych znajomych ( a wśród nich Blokera jakiegoś) to lepiej jakby jakiś drut z uchami do nich latał. Wybór należy tylko i wyłącznie do ciebie! |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
Lokacja: GdaŃsk Zainteresowania: wędkarstwo Liczba postów: 2800 Specjalizacja: Połów ryb drapieżnych
![]() |
![]() Nie oszukujmy sie - świat należy do paladynów
![]()
#4 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
Zamykam, bo takich topicow byly tysiace.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |