|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2006
Lokacja: NH
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kszysio misio
Profesja: Rookstayer
Gildia: Rookgaard Fury
Świat: Jamera
Poziom: 23
Skille: 21/25
|
![]() Witam wszystkich serdecznie
![]() Ostatnio zrezygnowałem ze swojego palka i zrobiłem sorca z pacc (Hail Drom) i nurtuje mnie pytanie na których tombach mam expić ? 20 Ms mlv 16 . Dlatego chciałbym się dowiedzieć na których tombach expić oraz co na nich znajdę i z czy sobie poradzę . Z góry dziękuje za odpowiedzi ![]() Ps: Szukałem magiczną opcją "Szukaj" lecz miało to daremny skutek . Chociaż poradnik o Ankrahmun coś mnie oświecił lecz nie był dokładny ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() na prawie każdym na -1
Niżej nie schodz, bo będziesz wkur^^ł wyższe lvl bloczeniem respa, bijać scaraba długo. [chyba, ze chcesz vis i wand, ale raczej zawsze waste] możesz spróbować tar [ale przeludniony] albo stone. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 07 2007
|
![]() Hmmm dziwnie się zdecydowałeś, bo teraz raczej idzie to w drugą stronę ale skoro tak to ok. Ja swoim palkiem expiłam na oasis-1 od 15 lvl do chyba 20, potem poszłam na tar tomb (ten na bagienku) tylko uważaj bo często lurują crypt shamblera i beho. I pamiętaj, nie schodź na -2 i trzymaj sie na baczności, weź parę uhów... i jeśli masz w danym momęcię lagi albo coś w tym stylu to do tar się nie zbliżaj... wiem, że na ancient ruins raczej nie bo są stalkery itp... znaczy ja ci polecam 2 wyżej wymienione... możesz spróbować też pod (co to jest dokładnie nie wiem powiedzmy biblioteką ) biblioteką, ale przeważnie tam full ludzi i jest scarab a na -2 pare scarabów i mumia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() i to wszystko w ankrahmun ? pierwszy raz pacca mam
![]() a co może mnie na tych tombach spotkać ?tzn jakie potwory ? w tej chwili mam WoP ale chyba będę musiał chodzić z WoD ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() mam ostatnie pytanie ![]() z góry dziękuję za odpowiedzi |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() tibia wiki>wpisz tomb. Masz taką ładna liste wraz z mapką.
z wandem od 13 lvl... bijąc po 25[?] to tomb ok... ale -1 ogółem lepiej spróbowac larw, tak sobie myśle... o... albo rotowiska... edit: przemyślałem sprawe. I tak nie poszukacie... tomby Ostatnio edytowany przez Arcymag - 28-07-2007 o 23:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() okej .dziękuję za odpowiedzi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Daspario
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 53
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Ja mysle ze na takim lvlu najlepiej jestt expic na Penisula Tomb -1
Ten tomb jest na poludniowy-zachod od Ankrahmun. Na tym tombie na -1 sa : Snake , Spider , Poison Spider , Skeleton , Lyon , Larva , Ghoul , Scarab Nie obawiaj sie scarabow bo ich jest kilka a sa naprawde gleboko... ![]() ![]() Penisula Tomb jest zaznaczona na dole po lewej stronie MAM NADZIEJE ZE POMOGLEM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Calmin Fen
Profesja: Elite Knight
Gildia: Matsunai
Poziom: 80
Skille: 76/73
Poziom mag.: 6
|
![]() wszystkie tomby na -1 oprócz shadow tomb bo tam behe i stalker na -1
![]() ale lepiej idź na roty na edron wg mnie
Pomóż! Każda złotówka się liczy! http://rys.wwf.pl/ Demokracja to ustrój w którym dwóch pijaków z pod mostu, stanowi większość wobec Profesora Uniwersytetu! Sami oceńcie: http://www.maxior.pl/film/17990/TVN_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/54735/Tvp_3_o_Tibia http://www.maxior.pl/film/76140/Wywiad_z_Tibyjczykiem |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Nie na edron tylko do liberty bay na roty i carion wormy. Przynajmniej do 26 lvla.
|
![]() |