|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Witam.
Mam duży problem z zalogowaniem się na tibie.Kiedy wylogowuje sie z jedej postaci jest ona online caly czas i tylko na nia moge wejsc,a na zadne inne nie bo pisze ze mozna sie zalogowac tylko na jednego uzytkownika w tym samym czasie na tym samym kacie. Pomocy plx ---------------------------------------- Druid 13 lvl 20 mlvl - Elysia Sorc 15 lvl 25 mlvl - Elysia ----------------------------------- OTS ROXS! Niedlugo moje ssy |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Ten proble jest wałkowany ostatnio, wystarczyło poszukać.
Jest to jakiś problem z serwerami. Wiele osób go ma. NIe jest to rpróba hacka, ale tylko coś u "nich". Albo zresetują servery, albo dadzą jakiegoś minipatcha.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2004
|
![]() Dzienki za informacje ale nigdy nie slyszalem o tym problemie...
Pozdro ---------------------------------------- Druid 13 lvl 20 mlvl - Elysia Sorc 15 lvl 25 mlvl - Elysia ----------------------------------- OTS ROXS! Niedlugo moje ssy |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() też ostatnio miałem że się wylogowuje, patrze na tibia.com a tu on-line. Kilkakrtony relogin nic nie dał
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Pod Kiędzawym
![]() |
![]() Ja też mam taki problem. Jużod rana pokazuje mi się taka tabliczka i nie mogę sięzalogować
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() tez mam ten problem. to jest jakies pofakane co to ma wogule znaczyc co oni sobie ***** myslom
<sry ale sie wkur..rzylem> |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Moj kolega mial taki sam problem.
Po rozmowie z gm dowiedzial sie ze jest taki moment podczas save serva ze kiedy wlasnie w nim wejdziesz to gry masz tem blad ;/ Ale nie ma co sie martwic znika to po kolejnym zapisie serverow |
![]() |
![]() |